Connect with us

Politica

Gheorghe Sorescu: „Pentru PSD este mai important Cosmin Andrei decât parteneriatul cu PNL. Pe tema viceprimarului vom reveni în 2014”

Published

on

 

News Liberalii au decis să amâne tentativa de înlocuire a viceprimarului PSD Cosmin Andrei până în luna ianuarie. În acelaşi timp, ei şi-au manifestat în continuare nemulţumirea vis-a-vis de atitudinea partenerilor din USL.

„Scopul nostru este să dezvoltăm alături de cei cu care guvernăm, proiecte pentru dezvoltarea judeţului şi municipiului. Este falsă tema lansată în spaţiul public potrivit căreia liberalii sunt gălăgioşi iar pesediştii sunt cei mai înţelepţi şi care îndeamnă la calm. Între comuncare şi manipulare publică sunt diferenţe foarte mici. Când a fost invitată conducerea PNL la discuţii şi nu s-a prezentat? Când i s-a solicitat un dialog lui Florin Ţurcanu şi acesta a refuzat? Când a fost refuzată vreo propunere corectă de dezvotare de către PNL? În schimb, suntem bombardaţi cu tot felul de pacturi, apeluri la calm. Cadenţa cu care PSD comunică în acest registru, ne îngrijorează. Astăzi Dolineaschi semnează pacturi iar mâine Portariuc face apel la calm pentru sărbători în timp ce noi liberalii stăm şi ne crucim”, a spus prim vicepreşedintele PNL Gheorghe Sorescu care a adăugat:

„Iniţiativa noastră de schimbare a viceprimarului Cosmin Andrei este reală şi asumată. În primăria Botoşani trebuie să se muncească aşa cum se întâmplă la Consiliul Judeţean. Dorim să facem corecţii. Semnalul de alarmă pe care l-am tras a fost suficient de ferm pentru partenerii noştri. Ne aşteptăm ca aceştia să evalueze corect activitatea viceprimarului. Pentru PSD este mai important Cosmin Andrei decât parteneriatul cu PNL. PNL Botoşani a demarat o amplă campanie de reevaluare politică. Noi ştim în fiecare lună unde ne aflăm, ce greşim, care este gradul de nemulţumire al cetăţenilor şi încercăm să facem corecţii. Pe tema viceprimarului vom reveni în 2014”.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad