Connect with us

Auto

Dacia Duster Prestige este gata de vanzare

Published

on

Dacia Duster „Prestige” este o serie limitată care mizează pe design şi poate fi comandată începând cu această lună.

„Seria limitată Prestige accentuează trăsăturile dinamice şi sportive ale modelului prin pachetul Look vizibil la exterior, în timp ce pachetul Cuir (Piele) aduce un plus de eleganţă la interior. Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack şi USB” anunţă producătorul.

Duster „Prestige” este dotat cu airbag-uri pentru şofer şi pasager şi două airbag-uri laterale faţă. Nu lipsesc din această configuraţie aerul condiţionat şi computerul de bord.

Dacia Duster „Prestige” este disponibilă atât în varianta pe benzină, cât şi diesel la preţuri cuprinse între 13 900 euro pentru varianta pe benzină 1,6 16 V 105 CP 4×2 şi 17 600 euro pentru varianta 1.5 dCi 110 CP 4×4.

Clienţii pot opta şi pentru alte echipamente în plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garanţie extinsă 12 luni / 100 000 km sau 24 luni / 100 000 km). Toate culorile prezente în gama Duster sunt disponibile şi pe seria limitată „Prestige”.

Dacia Duster este modelul cu cel mai puternic avans din gama Dacia la ora actuală. De la momentul lansării sale în aprilie 2010, vânzările Duster au crescut în mod constant, în special pe pieţele externe, ajungând la peste 160 000 de unităţi în cursul anului 2011.

Citeşte mai mult pe Stiri Auto

Distribuie pe:
133 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad