Connect with us

Auto

Dacia nu va mai lansa noi modele in viitorul apropiat

Published

on

Dacia ar putea lansa un model de oras si un sedan de mari dimensiuni, insa nu in urmatoarele 18 luni, au recunoscut oficialii Dacia, anunta britanicii de la Autocar. Momentan, constructorul auto se va concentra pe cresterea cotei de piata.

Dupa un an 2012 plin de lansari (Lodgy, Dokker, noile generatii Logan si Sandero), Dacia pune pauza planului agresiv de imbogatire a gamei. Asadar, mult asteptata citadina, precum si sedanul de mari dimensiuni ce pare a figura in strategia producatorului auto nu vor fi lansate in urmatoarele 18 luni.

Momentan, brandul romanesc se va concentra pe promovarea modelelor actuale. "Avem produsul acum, investitia a fost facuta. A sosit vremea sa culegem roadele pe care le-am semanat, incercand sa ne concentram pe ceea ce vindem in prezent", a declarat Carlos Tavares, CEO-ul Renault.

O extindere a gamei nu este insa exclusa pe viitor, a marturisit Tom Lane, seful departamentului de planificare a productiei Dacia, care sustine caideea unui model de oras, de talia lui Volkswagen Up! nu ar strica. De asemenea, nici un sedan de tipul Skoda Octavia nu trebuie eliminat.

Citeşte mai mult pe Auto.ro

Distribuie pe:
143 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad