Connect with us

Auto

Noul Volkswagen Golf 7 GTI, versiunea de serie

Published

on

News Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu versiunea de serie a noului Golf 7 GTI. Modelul de performanta va fi prezentat oficial la Geneva si va fi oferit, pentru prima oara, in doua versiuni de putere: 220 CP sau 230 CP.

Prezentat sub forma de concept in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul VW Golf 7 GTI se pregateste de debutul programat pentru Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci, producatorul auto a publicat specificatiile tehnice, in timp ce in materie de design, modelul de productie nu se deosebeste foarte mult de prototip.

Noul Golf 7 GTI este pus in miscare de de un motor turbo pe benzina, cu injectie directa (TSI)m care livreaza in versiunea standard 220 CP. Pentru prima oara in istoria modelului, Volkswagen va oferi si o versiune speciala GTI Performance, de 230 CP. Ambele GTI-uri au un cuplu maxim de 350 Nm.

Modelul standard Golf 7 GTI sprinteaza de la 0-100 km/h in 6,5 secunde si atinge o viteza maxima de 246 km/h, in timp ce GTI-ul Performance atinge o viteza maxima de 250 km/h si are nevoie de 6,4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Citeşte mai mult pe Auto.ro

Distribuie pe:
359 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad