Connect with us

Auto

Primele imagini oficiale cu noul Audi S3 Sportback

Published

on

News Audi a publicat primele imagini oficiale cu versiunea Sportback a noului S3. Maşina dispune de un motor pe benzină de 2 litri TFSI care produce 300 de cai putere şi are un cuplu maxim de 380 Nm.

S3 Sportback are nevoie de 5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h, iar Audi declară un consum mediu de 6,9 litri la suta de kilometri şi o viteză maximă de 250 de km/h. Modelul are tracţiune integrală şi o cutie de viteze S-Tronic cu şase rapoarte. În echiparea standard, maşina este dotată cu sistemul Audi Drive Select, care adaptează răspunsul acceleraţiei şi direcţiei la dorinţele şoferului. Acest sistem poate funcţiona în patru moduri diferite: Auto, Comfort, Dynamic şi Efficiency. Puterea maximă a motorului este livrată la 5500 de rotaţii pe minut, iar cuplul maxim este disponibil între 1800 şi 5500 rpm. Inginerii Audi au declarat că treptele inferioare au o etajare apropiată pentru a oferi performanţe mai bune, în timp ce treapta a şasea este gândită pentru un consum scăzut.

În standard, noul S3 Sportback este echipat cu sistemul de tracţiune integrală quattro, care beneficiază de un nou ambreiaj multi-placă, ce asigură mai multă aderenţă şi un răspuns mai bun la acceleraţie. Clienţii care vor alege cutia de viteze S-Tronic vor avea parte şi de funcţia Launch Control.

Citeşte mai mult pe Autobis.ro

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad