Connect with us

Editorial

Portariuc a devenit primarul pensionarilor şi al festivalurilor

Published

on

Editorial Au trecut mai bine de două luni de când Ovidiu Portariuc este primarul municipiului Botoşani. A promis marea cu sarea în campania electorală şi tot Botoşaniul credea că va revoluţiona administraţia. În cele două luni şi ceva de mandat, singurele realizări cu care se mândreşte edilul sunt introducerea ecusoanelor pentru angajaţii primăriei şi pentru vizitatori şi organizarea unui festival pentru care a cheltuit 500 de milioane din bugetul local. În rest… nu se mai întâmplă nimic prin Botoşani. Pe străzi, mai mult nu se lucrează iar firmele din Botoşani o duc din ce în ce mai greu pentru că nu îşi încasează banii.

Pentru că a fost acuzat că nu are proiecte, primarul s-a gândit să ne demonstreze contrariul. A venit într-o conferinţă de presă şi ne-a anunţat: „Pentru că tot apar întrebări ce se construieşte şi ce proiecte sunt, avem un proiect”. Senzaţional!!!! Ne-am gândit că în sfârşit se apucă şi primarul de treabă dar surpriză… Ovidiu Portariuc s-a gândit să o mai pună de-o distracţie. După marele succes de la Summer Fest, vrea să organizeze şi Ziua Recoltei. Deja a anunţat că vor fi spectacole şi tot felul de surprize. Singura problemă… care recoltă? Că a fost secetă. Dar nu mai contează. Distracţie să fie, că doar bani în buget sunt. Probabil, la Ziua Recoltei vom vedea şi ştiuletele nemodificat gentic cu care s-a tot plimbat înaintea campanie electorale. Asta da surpriză.

Cât despre iniţiativele economice şi crearea celor 2000 de locuri de muncă promise în campanie, primarul ne dă asigurări că se vor face. Până una alta, a luat o măsură cu adevărat economică. Va scoate din punctele termice agenţii economici care aveau câţiva angajaţi, plăteau câteva zeci de milioane pe la bugetul local şi va aduce pensionarii „să socializeze”. Probabil, aceste cluburi ale pensionarilor vor fi dotate şi cu internet de la firma viceprimarului Cosmin Andrei. Vorba aia, socializare fără facebook nu se poate.

Răzvan Sauciuc

Distribuie pe:
455 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )