Connect with us

Editorial

Ne-am lămurit şi cu Ponta. Un circar şi atât

Published

on

EDITORIAL În momentul în care Victor Ponta a preluat conducerea PSD-ului am crezut că vom vedea un alt partid. Un partid care practică o politică după modelul stângii din vestul Europei. Un partid care să vină cu soluţii concrete pentru redresarea României. Un partid care să îmbine măsurile economice cu cele de protecţie socială. Nici pe departe. Ponta a demonstrat că nu este altceva decât un circar şi că este un lider de partid mult mai slab decât Iliescu şi Geoană care cel puţin aveau diplomaţie şi ştiau să gestioneze anumite situaţii.

Şi-a dorit cu orice preţ să pună mâna pe putere. A promis marea cu sarea şi nu a făcut absolut nimic. Ba din contra, a intrat în jocul lui Traian Băsescu şi în loc să se preocupe de ceea ce trebuie să facă un prim ministru a ţinut-o doar în scandaluri. Leul este în declin total, preţul energiei creşte iar măsurile economice promise de Ponta… mai pot aştepta.  

Acum, îşi doreşte debarcarea lui Traian Băsescu. Probabil că va reuşi deoarece preşedintele nu se mai bucură de aceeaşi popularitate ca la precedentul referendum. Dar ce se va întâmpla din toamnă? Îl vom avea pe Antonescu preşedinte. Dar ce garanţie avem că se vor termina scandalurile? Având puterea absolută în mâini, USL-iştii vor începe să se certe între ei. Ponta va dori să îşi răsplătească baronii locali care l-au susţinut şi l-au împins în faţă. Antonescu, în momentele în care nu va dormi, va dori şi el să-şi susţină baronii. Astfel, circul politic va continua şi în următoarea perioadă indiferent cine va fi preşedinte iar noi ne vom uita cum un euro va ajunge pe la 5 lei, cum utilităţile vor fi tot mai scumpe… Dar cel puţin vom avea circ. Fără pâine. 

Răzvan Sauciuc

Distribuie pe:
1.754 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad