Connect with us

Interviu

INTERVIU. Gabriel Oprişanu: “Am fost exclus din PNL. Domnul Ţurcanu a considerat că nu sunt bun de echipa dumnealui. Şi eu am considerat că domnul Ţurcanu nu mă reprezintă”

Published

on

Într-un interviu acordat pentru www.btonline.ro, Gabriel Oprişanu a vorbit despre eventual sa candidatură la funcţia de primar al municipiului şi despre planurile pe care le are. De asemenea, a comentat vis-à-vis de modul în care a fost administrat oraşul în cele două mandate a lui Cătălin Flutur. În plus, a clarificat lucrurile în ceea ce priveşte plecarea sa din Partidul Naţional Liberal şi trecerea la PSD.   

Gabriel Oprişanu susţine că bătălia electoral pentru fotoliul de primar va fi una foarte dură deoarece actualul primar are câteva atuuri de partea sa. Cu toate acestea, Gabriel Oprişanu spune că tot ceea ce s-a realitzat în municipiu a costat mai mult decât era normal iar calitatea lucrărilor a lăsat de dorit în unele situaţii.

“Cu siguranţă s-au făcut şi lucruri bune la nivelul municipiului iar atragerea fondurilor europene este un lucru pozitiv. Problema o ridică, calitatea acestor lucrări şi preţul lor. Dacă luăm şi vedem costurile lucrărilor de asfaltare constatăm că ele sunt de trei ori mai mari decât costul impus de ministrul Udrea şi mă refer la preţul de referinţă. Vedem calitatea lucrărilor care s-au efectuat pe boulevard şi care au rezistat o campanie electorală iar acum vedem cum arată bulevardul. Observăm că nici lucrările actuale nu sunt de cea mai înaltă calitate şi avem exemplu stâlpul din mijlocul pistei pentru biciclişti”, a spus Gabriel Oprişanu.

În ceea ce priveşte împărţirea candidaturilor, Gabriel Oprişanu consider că în afara rezultatelor sondajelor va exista şi o negociere politică. Practic, o formaţiune politică din USL nu va putea avea candidaţi atât la primăria municipiului cât şi la Consiliul Judeţean. 

“Sincer, va fi extreme de dificil să intri într-o competiţie electorală cu domnul Cătălin Flutur. Candidatul va fi stabilit atât prin sondaj cât şi prin decizie politică. Se va lua în calcul şi mobilizarea partidelor la vot. Nu este obligatoriu ca cel mai bine plasat în sondaj să fie candidatul Uniunii Social Liberale” , a adăugat Gabriel Oprişanu.

Referitor la plecarea sa din PNL, Gabriel Oprişanu spune că a fost forţat de către Florin Ţurcanu, preşedintele acestei formaţiuni şi că a revenit în politică la insistenţele deputatului PSD Andrei Dolineaschi.  

“Am fost exclus din PNL. Eu nu am plecat. Domnul Ţurcanu a considerat că nu sunt bun de echipa dumnealui. De fapt şi eu am considerat acelaşi lucru, că domnul Ţurcanu nu mă reprezintă. Eram decis să nu mai fac politică dar domnul Dolineaschi a fost cel care m-a convins să mă alături dumnealui”, a mai afirmat Gabriel Oprişanu. 

Distribuie pe:
127 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )