19 amenzi aplicate de jandarmi la Zilele Botoşaniului

0
422

jandarmi zilele orasului botosani

Manifestările publice prilejuite de organizarea Zilelor oraşului Botoşani au fost cu ghinion pentru unii spectatori care, datorită comportamentului afişat, au atras atenţia jandarmilor ce executau misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice în Centrul Vechi.

În cele trei zile ale manifestării au fost aplicate nouăsprezece sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4600 de lei, pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea legislaţiei privind actele de comerţ.

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, care  au acţionat în week-end pentru prevenirea faptelor antisociale la Târgul AgroZoo, organizat la Staţiunea de cercetare Popăuţi, au aplicat aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 400 de lei, pentru adresare de injurii şi provocare de scandal.

Misiunile desfăşurate de jandarmii botoşăneni, în perioada 06 – 08 mai a.c., s-au finalizat cu constatarea a două infracţiuni şi a 58 de fapte contravenţionale, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la suma de 11500 de lei.