-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

179 de botoșăneni amendați după ce au aruncat gunoiul. C. Andrei: „Au fost desfășurate 16 misiuni de pândă”

Timp de aproape o lună, angajații Poliției Locale i-au urmărit pe botoșănenii care își duceau gunoiul iar cei care au încălcat regulile stabilite de Consiliul Local s-au ales cu câte o amendă de 400 lei.

Acțiunea a fost coordonată de viceprimarul Cosmin Andrei care ne-a anunțat că s-au dat 179 de sancțiuni celor care au aruncat deșeurile în alte locuri decât cele special amenajate.

„Am solicitat poliției să aplice sancțiuni cetățenilor care depozitează deșeurile menajere în coșurile stradale și celor care nu folosesc în mod corespunzător pubelele, aruncă deșeurile pe lângă pubele. Accesul este îngreunat către pubelele care de cele mai multe ori sunt goale iar în mijlocul platformelor găsim munți de deșeuri. Campania s-a desfășurat în perioada 1-26 iunie. Au fost sancționate 179 de fapte de nerespectarea a regulilor de curățenie și abandon a deșeurilor, în alte locuri decât cele special amenajate. Au fost desfășurate 16 misiuni de pândă, 76 de acțiuni de prevenire și 34 de situații în care s-au purtat discuții cu asociațiile de proprietari. Sancțiunile sunt în medie de 400 de lei iar multe din ele au fost în Centrul Istoric al municipiului Botoșani”,  a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA