22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Reclamaţii ciudate la Protecţia Consumatorului. Un botoşănean şi-a reclamat soacra că nu se spală

rogalschi

In ultima perioada, comisarii de la Protectia Consumatorului Botosani s-au trezit cu reclamatii inedite din partea botosanenilor. Cea mai ciudată plangere vine din partea unui barbat din judet care s-a plans ca soacra sa este prea mizerabila si reprezinta un pericol pentru sanatatea celor din familie.

„A venit un barbat care ne-a spus ca vrea sa depuna plangere impotriva soacrei. Omul a precizat ca acesta nu se spala pe maini, nu isi face igiena si nici nu spala ugerul cand mulge vaca. Botosaneanul a spus clar ca laptele este murdar si din cauza soacrei se poate imbolnavi”, a precizat comisarul sef Mirel Rogalschi.

De altfel, o alta sesizare s-a indreptat catre un preot din municipiul Botosani care a fost parat ca da slujba prea tare, la boxele montate pe zidurile lacasului de cult si ca lumea care locuieste in zona nu se poate odihni. Alt preot a fost reclamat ca face invarteli cu luminarile de ceara de la biserica.

„Avem doua cazuri anul trecut, cand oamenii bisericii au fost reclamati. In Botosani, de obicei la Protectia Consumatorului nu se plangea nimeni de preoti. Ei bine, anul trecut un preot a fost reclamat ca a scos boxele afara din biserica si deranjeaza locatarii cu slujbele religioase si muzica bisericeasca. O alta reclamatie inregistrata impotriva unui preot este pentru cantitatea de ceară din  lumanari. Propriu-zis botosaneanul a spus ca preotul refoloseste lumanarile, dar cantitatea de ceara este mai mica decat cea prevazuta si mai ales pentru pretul cerut la pangar”, a spus Mirel Rogalschi, comisar sef CJPC Botosani.

Daca in cazul preotilor, comisarii de la Protectia Consumatorului au apelat la Protopopiatul Botosani, la barbatul cu soacra murdara nu au putut decat sa-i faca pe plac omului si sa inregistreze plangerea.

Nu este prima data cand pe masa comisarilor ajunge reclamatii ciudate. In urma cu cativa an un tanar s-a plans comisarilor ca iubita sa i-a fost pusa intr-o situatie penibila la medicul ginecolog, dupa ce doctorul i-a spus tinerei sa se dezbrace… pentru consultatie.

Un altul, a cerut comisarilor sa-i recupereze cei 2 euro pe care i-a platit unui administrator de site de anunturi ca sa-i posteze doleantele matrimoniale. Nemultumit ca a ramas fara mireasa si fara bani, barbatul a vrut ca a angajatii Comisariatului sa-i rezolve problema.

De regula aceste reclamatii bizare sunt clasate.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA