1.8 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

15 microbuze şcolare vin în judeţul Botoşani

 

News Inspectoratul Şcolar Judeţean va primi 15 microbuze şcolare care urmează a fi distribuite către primării. Necesarul este de aproximativ 30 de microbuze.

Senatorul PSD Doina Federovici a precizat că la finalul acestui an sau anul viitor ar putea veni şi celelalte 15 microbuze astfel încât să fie rezolvată problema transportului elevilor.

„S-a finalizat procedura de licitaţie pentru cele 600 de microbuze şcolare. Au fost contestaţii depuse de anumite firme care nu fac nimic altceva decât să conteste. A fost finalizată procedura şi s-au achiziţionat cele 600 de microbuze. În perioada următoare se va face repartizarea lor către judeţe. Noi avem probleme la Balta Roşie, la Călăraşi, la Darabani, la Săveni, la Ştefăneşti. Microbuzele şcolare vor ajunge exact acolo unde arde. Judeţul Botoşani va beneficia de 15 microbuze. Suntem în tratative pentru a vedea dacă putem suplienta acest număr. Din câte am discutat cu doamna inspector general Mihaela Huncă, necesarul este de peste 30 de microbuze. Este o promisiune a premierul că vorm ai fi achiziţionate în 400 de microbuze. Banii vin din vânzarea certificatelor de emisii”, a precizat senatorul Doina Feerovici.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA