23.4 C
Botoșani
joi, 18 august 2022

15.000 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani în municipiul Botoșani

Pe raza municipiului Botoșani există la această dată mai mult de 15.000 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani. Autoritățile locale au început identificarea persoanelor care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Pentru a întocmi lista completă a celor care nu au rude sau vecini care să le cumpere alimente și medicamente, primarul CătălinFlutur a avut o întrevedere cu președintele Federației Asociațiilor de Proprietari din municipiul Botoșani, care s-a implicat în această în această acțiune.

“Dificultatea identificării tuturor celor în cauză apare în zonele de case ale municipiului, acolo unde nu există asociații de proprietari. Pentru ca niciunul dintre vârstnicii din municipiul nostru care are nevoie de ajutorul autorităților locale să nu fie omis, Primăria pune la dispoziția celor aflați în această situație două numere de telefon la care pot suna pentru a fi luați în evidență: 0231/502200 și 0372/316724”, a precizat primarul Cătălin Flutur.

Pentru trimiterea către fiecare dintre bătrânii care au nevoie de ajutor a alimentelor și/sau medicamentelor solicitate municipiul a fost împărțit în zone, care vor fi acoperite de personalul Direcției de Asistență Socială, Poliția Locală și voluntari ai ONG-urilor locale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA