33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

12 medalii cucerite de Real Taekwondo Botoşani la CUPA TAEKWONDO LIFESTYLE – FOTO

taekwondo (2)

La finele saptamanii trecute a avut loc in Municipiul Bucuresti, cea de a III a editie a Cupei LIFESTYLE- COPII, JUNIORI MICI, CADETI, JUNIORI si SENIORI  la Taekwondo WTFlaKyorugi(lupta) si Speed-Kick(turneu lovituri de viteza viteza).

Acest a fost organizat de catre FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF in parteneriat cu Clubul Sportiv LIFESTYLE, in incinta salii de sport a scolii Ferdinand I.

La aceasta competitie au participat 160 de sportivi, de la 13 de cluburi de profil din tara. Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a participat cu8  sportivisi un arbitru la aceast eveniment

Datorita bunei evolutii la acest eveniment Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a obtinut in total un număr de 12 medalii din care7 de aur, 4 de argint si o medalie de bronz dar si 2 trofee la cele doua probe din cadrul competitiei.

Medalii de AUR la Kyorugi(lupta):

  • ANDY-EDUARD RADIS la categoriacopii 1 -35kg
  • BIANCA ANDREEA MARIN la categoria junior mici -40kg
  • IUSTINA ANDREEA IACOB la categoriacopii 1 -30kg
  • PAUL APARASCHIVE la categoriacopii 1 +-35kg
  • CLAUDIA LEAHUla categoria junior -55kg

Medalii de ARGINTla Kyorugi(lupta):

  • DARIUS SOCARICI la categoria junior mici -35kg
  • MIHAI COJOCARIUla categoria junior +78kg
  • DARIUS ADELIN COSTEAla categoriacadeti kg-57

Medalii de AUR laSpeed-Kick(turneu lovituri de viteza):

  • ANDY-EDUARD RADIS
  • BIANCA ANDREEA MARIN

Medalie de ARGINT la Speed-Kick(turneu lovituri de viteza) a obtinut sportivul PAUL APARASCHIVE

Medalie de BRONZ la Speed-Kick(turneu lovituri de viteza) a obtinut sportivaIUSTINA ANDREEA IACOB

La clasamentul general Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a obtinut locul II  iar sportiva CLAUDIA LEAHU a obtinuttrofeul de ceamaibunasportivala categoria juniori.

“Aceasta competitie a fostca un test pentrucei 8 sportivice au  participat  la acest eveniment si demonstram ca suntem pregatiti pentru turneul de taekwondo WTF din data de 22-24 mai ce va avea loc la Sala Polivalenta  ELISASABETA LIPA, din Municipiul Botosani. Turneul de taekwondo WTF de la Botosani este cotat ca cel mai mare eveniment de taekwondo din tara si asteptam un numar foarte mare de sportivi, tehnicieni, antrenori, oficiali dar si publicul botosanean pentru a sustine sportivii legitimati la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team”, a precizat Nicu Paşniciuc, preşedinte CS Real Taekwondo Team Botoşani.

taekwondo (6) taekwondo (5) taekwondo (4) taekwondo (3) taekwondo (2) taekwondo (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA