15.3 C
Botoșani
joi, 26 mai 2022

Prezent în campanie electorală la Botoşani, ministrul Sănătăţii îi pune la zid pe Cornel Mihai şi Ţurcanu

banicioiu

Prezent la Botosani, ministrul sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat ca Spitalul Judetean nu functioneaza corespunzator din cauza unui management defectuos.

In plus, oficialul a acuzat ca nici Consiliul Judetean nu a alocat fonduri suficiente pentru ca unitatea medicala sa functioneze in conditii optime, asa cum se intampla in alte judete din Romania.

„Problema principala aici este managementul defectuos, foarte prost. Nu este bugetul insuficient, uitati-va pe ce se duce bugetul. In momentul in care iti asumi o astfel de responsabilitate si nimeni nu a obligat Consiliul Judetean sa ia spitalul, a fost o responsabilitate pe care au agreat-o si domnul Turcanu a fost parte din aceasta discutie pe legea descentralizarii si eu cred ca lucrurile trebuiau sa mearga asa, ne raportam totusi la Europa, atunci trebuia sa stie foarte clar cum isi calculeaza bugetul. E o chestiune de optiune și de intelegere a prioritatilor”, a spus Nicolae Banicioiu.

De altfel, ministrul sanatatii a precizat ca vine pentru a treia oara la Botosani, dar pana acum nu s-a intalnit niciodata cu presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu.

“Ce sa zic, domnul Turcanu e in continuare in concediu, deci nu pot sa ma intalnesc nici de data asta cu el. Dor foarte tare de domnia sa nu imi este, poate dumneavoastra, eu sunt a treia sau a patra oara la Botosani si nu am reusit niciodata sa ma vad cu el”, a spus Nicolae Banicioiu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA