26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

11 medalii cucerite de Real Taekwondo Team Botoşani la Campionatul Naţional

real taekwondo team botosani
Echipa CS Real Taekwon Team Botoşani care a participat la Campionatul National de la Miercurea Ciuc

La finele saptamanii trecute a avut loc in localitatea Miercurea Ciuc, judetul Harghita, cea de a XVIII a editie a CAMPIONATULUI NATIONAL de COPII, JUNIORI MICI si CADETI la Taekwondo WTF.

Acest mare eveniment dedicat copiilor cu varstele cuprinse intre 6 si 13 ani a fost organizat de catre FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF in parteneriat cu Clubul Sportiv PHOENIX, din localitatea Miercurea Ciuc, in incinta salii de sport EROSS ZSOLT ARENA.

La aceasta competitie au participat peste 400 de sportivi, de la 32 de cluburi de profil din tara.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a participat cu un lot format din 22 de sportivi la toate cele trei categorii de varsta.

Datorita bunei evolutii la acest eveniment Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a obtinut in total un număr de 11 medalii din care 3 de aur, 5 de argint si 3 de bronz dar si 2 trofee.

Medalii de AUR:

ANDY-EDUARD RADIS la categoriacopii 1 -35kg

DARIUS SOCARICI la categoria junior mici -35kg

DENIS GEORGE BUZUC la categoria junior mici -35kg(clasa B)

Medalii de Argint:

ANDREI MARIUS VAMANU la categoria cadeti -37kg

DAVID CHIABURU la categoria cadeti -49kg

IUSTINA ANDREEA IACOB la categoria copii 1 -30kg

PAUL APARASCHIVE la categoria copii 1 +-35kg

BIANCA ANDREEA MARIN la categoria junior mici -40kg

Medalii de Bronz:

ROBERTA IOANA APARASCHIVEI la categoria copii 1 +35kg

DARIUS ADELIN COSTEA la categoria cadeti -53kg

ALEXANDRU LAZAR la categoria cadeti -49kg

La clasamentul general Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a obtinut locul IV  iar sportivul ANDY-EDUARD RADIS a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoriacopii.

O evolutie destul de buna au avut si sportivii: GABRIEL GHIABURU, STEFAN IVANOV, ALESSIO CHELARIU, DAVID IACOB, RAZVAN MARIN, ADINA GRADINARU,  DELIA ELENA NECHITA, JUSTINIAN VLADUT TRIFAN, SEBASTIAN CUCU,ROBERT GABRIEL DIRVARIU chiar daca acestia nu au reusit sa obtina nici o medalie.

“Obtinerea celor 11 medalii si a celor 2 trofee demonstreaza inca o data faptul ca suntem un club puternic si cu sportive foarte bine pregatiti. Doresc sa multumesc tuturor sportivilor pentru evolutia si rezultatele obtinute la aceasta competitive dar si parintilor care se implica in activitatile clubului. In perioada 22-24 mai FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF in parteneriat cu C.S.Real Taekwondo Team, va organiza la Sala Polivalenta  ELISASABETA LIPA, din Municipiul Botosani TURNEUL de TAEKWONDO WTF-„BOTOSANI OPEN”, a IV a editie (categoriile Kyeorugi, Poomsae, 2VS2, si Speed-Kick pentru Copii, Juniori Mici, Cadeti, Juniori si Seniori) si „TRIAL/SELECTIE LOT NATIONAL CADETI”. La acest eveniment sunt asteptati peste 700 de sportivi, antrenori, instructori, arbitri, tehnicieni, sustinatori din toata tara dar si staful FEDERATIEI ROMANEA DE TAEKWONDO WTF”, a spus Nicolae Paşniciuc, preşedintele CS Real Taekwondo Team Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA