23.5 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

1-5 IUNIE: Primăria Dorohoi organizează Zilele Copilului

Ziua de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este un bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi suprizele noastre. În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.

Cu această ocazie Primăria Municipiului Dorohoi prin Centrul Național de Informare și Promovare au încercat să pregătească o sumedenie de surprize frumoase pentru cei mici, creând un eveniment unic pentru copii dorohoieni și nu numai, cu un program educativ și interactiv.

În perioada 01 – 05 iunie 2022, pe Pietonalul ,,Grigore Ghica’’, Primăria Municipiului Dorohoi vă invită să participați la Zilele Copilului. Pietonalul ,,Grigore Ghica’’ va deveni pentru cinci zile  un tărâm al veseliei, al copilăriei, de unde nu va lipsi nimic.

Anul acesta Ziua Internațională a Copilului se va diferenţia de celelalte evenimente dedicate zilei de 1 iunie prin crearea unui univers fascinant, de poveste, în care noţiunea de timp va dispărea. O sărbătoare de cinci zile la care invitaţii de onoare sunt copiii, dar şi cei mai mari, care preţ de câteva clipe vor să redevină copii. Clipe care la noi se măsoară în ciocolată, baloane, personaje din basme şi desene animate, cântece, dans, desene, fotografii și, bineînţeles, multă veselie. Nu vor lipsi jocurile, atelierele de creaţie, concursurile, piesele de teatru şi concertele.

Echipaţi-vă cu voie bună şi energie pentru a petrece 5 zile de neuitat în lumea copiilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA