STATII RADIO

Recent Articles

Doina Federovici: „Din luna iunie PSD Botoșani va organiza întâlniri cu cetățenii în fiecare zonă a județului”

| 26 mai 2017

federovici doina

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că din luna iunie toate organizațiile social-democrate de pe plan local vor începe organizarea de întâlniri cu cetățenii din fiecare localitate a județului.

Citeste mai mult

Stadiul de implementare al Proiectului: „Fazarea proiectului extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare – epurarea apelor uzate in judetul Botosani”

| 26 mai 2017

nova apaserv2

COMUNICAT. Ca urmare a indeplinirii indicatorilor tehnico-economici aferenti etapei finantate prin intermediul Programului Operational Sectorial Mediu (POS Mediu), Societatea Comerciala NOVA APASERV S.A. Botoşani coordoneaza, in prezent, implementarea Proiectului Major: „Fazarea proiectului: Extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare – epurarea apelor uzate in judetul Botosani” – Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Sectorial Infrastructura Mare, dupa cum urmeaza:

Citeste mai mult

Leo Grozavu: “Prefer să las pe altcineva care poate să facă mai mult ca mine”

| 26 mai 2017

leo grozavu

Contractul dintre Leo Grozavu şi FC Botoşani se va încheia după meciul cu Pandurii, din ultima etapă a sezonului. Oficialii clubului i-au propus prelungirea contractului pe încă un an dar tehnicianul pare decis să plece deoarece nu are jucători de valoare cu care să se lupte pentru play-off în sezonul următor.

Citeste mai mult

MENIUL ZILEI 26 MAI 2017: OFERTELE RESTAURANTELOR şi PIZZERIILOR din BOTOŞANI

| 26 mai 2017

meniul-zilei-nou

Citeste mai mult

FC Botoşani – Poli Iaşi 0-1. Leo Grozavu: “Trebuie să vadă şi conducătorii noştri că fotbalul se face cu investiţii. Am făcut un fotbal cu low-cost”

| 26 mai 2017

leo grozavu

Leo Grozavu a venit la conferinţa de presă foarte dezamăgit şi a recunoscut că mulţi dintre elevii săi nu au valoare de Liga I. El a transmis şi un mesaj către conducătorii clubului că nu se poate face fotbal cu jucători fără valoare.

Citeste mai mult

FC Botoşani – Poli Iaşi 0-1. Neagoe râde de elevii lui Grozavu: “Puteam să jucăm două zile şi Botoşaniul nu ne marca gol”

| 25 mai 2017

eugen neagoe

Meciul dintre FC Botoşani şi Poli Iaşi se anunţa un derby ţinând cont de orgoliile existente. Pe teren, FC Botoşani a dominat, Poli Iaşi s-a apărat iar la prima şansă de gol a deschis scorul. La final, Eugen Neagoe, antrenorul ieşenilor, a fost ironic la adresa jucătorilor botoşăneni care au arătat încă o dată că nu pot învinge o echipă care ştie să se apere.

Citeste mai mult

FC Botoşani – CSM Poli Iaşi 0-1 A câştigat ANTIFOTBALUL – GALERIE FOTO

| 25 mai 2017

fc bt - poli iasi (0)

FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi se întâlnesc în derby-ul Moldovei, un meci care nu mai are o miză foarte mare. Cele două echipe sunt sigure că vor juca şi sezonul următor în prima ligă şi nu mai au presiunea rezultatului. În schimb, orgoliile sunt mari.

Citeste mai mult

Primarul Romică Magopeţ a lansata cartea “Pentru tine, Ibăneşti”

| 25 mai 2017

ibanesti, sat dumbravita, inaugurare camin cultural (22)

Romică Magopeţ, primarul comunei Ibăneşti, a lansat miercuri 24 mai, la centrul cultural din satul Dumbrăviţa, cartea “Pentru tine, Ibăneşti”. Acesta este al cincilea volum lansat de primarul comunei Ibăneşti şi în care prezintă comunitatea pe care o conduce, evoluţia şi valorile zonei.

Citeste mai mult

Ziua Eroilor marcată cu onoare în comuna Vlăsinești

| 25 mai 2017

vlasinesti

Ziua Eroilor a fost marcată cu onoare în comuna Vlăsinești, sărbătorind credința și aducând deopotrivă prinos de cinstire înaintașilor ale căror nume sunt înscrise în cartea veșniciei și a zbuciumatei noastre istorii.

Citeste mai mult

Cine e primarul Botoşaniului? Pe panourile din muncipiu este Portariuc, în primărie este Flutur – FOTO

| 25 mai 2017

panouri botosani (6)

A trecut aproape un an de când Cătălin Flutur a fost ales primarul Botoşaniului dar pe toate panourile montate în municipiu apare Ovidiu Portariuc. Inclusiv pe un panou aflat la mai puţin de 50 de metri de sediul Primăriei Botoşani.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com