banner ad
banner ad

Recent Articles

Cornel Şfaiţer: “Să batem noi duminică şi să ia Dinamo campionatul. Ar fi ceva de vis”

| 11 februarie 2016

Cornel Sfaiter

FC Botoşani va întâlni duminică seară formaţia Dinamo Bucureşti, în primul meci oficial din 2016. Echipa pregătită de Cristi Pustai a revenit ieri din Turcia şi a rămas în capitală, urmând să revină în Botoşani după meciul cu Dinamo.

Citeste mai mult

Jandarmii botoşăneni s-au pregătit pentru Liga I / FOTO

| 11 februarie 2016

jandarmi stadion (4)

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a executat astăzi o activitate practică pe Stadionul municipal Botoşani, având ca temă modul de acţiune pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice. La exerciţiu au participat efective ale I.S.U.J. Botoşani, Poliţiei Locale Botoşani şi ale firmei de securitate care asigură măsuri de ordine în interiorul arenei sportive, cu ocazia desfăşurării meciurilor de fotbal ale F.C. Botoşani pe teren propriu.

Citeste mai mult

Accident rutier la Ștefănești

| 11 februarie 2016

accident ambulanta ungureni, botosani (6)

La data de 10.02.2016, în jurul orei 18.30, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe DN 29 D, în orașul Ștefănești, un bărbat de 72 de ani a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de o femeie de 57 de ani, din comuna Mihălășeni, județul Botoșani.

Citeste mai mult

Minori bănuiţi de comiterea unor furturi din locuințe în Hlipiceni

| 11 februarie 2016

politie, jandarmi

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauze, poliţiştii Secţiei Rurale 3 Hlipiceni au identificat doi minori, în vârstă de 15 ani şi respectiv 16 ani, din comuna Hlipiceni,  ca fiind principalii bănuiţi de comiterea, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, a unor infracţiuni de furt.

Citeste mai mult

Spitalul Judeţean Botoşani intră în moarte clinică din cauza contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate

| 11 februarie 2016

spitalul judetean Botosani

Botosanenii sunt tot mai bolnavi si au nevoie de ingrijire medicala si tratament de specialitate. Cum multi evita sa vina la spital din timp si sa previna anumite boli, ajung in urgenta cand boala se acutizeaza si atunci singura varianta ramane internarea. Aici vorbim inclusiv de oamenii care din cauza lipsurilor financiare si a nestiintei nu ajung la medic.

Citeste mai mult

E OFICIAL. Alegerile locale vor fi pe 5 iunie

| 11 februarie 2016

stampile vot

Alegerile locale din acest an vor avea loc în data de 5 iunie, potrivit unei Hotărâri incluse în pachetul legislativ pentru organizarea și desfășurarea alegerilor autorităților administrației publice locale, adoptat astăzi de Guvern.

Citeste mai mult

VESTE foarte bună pentru toţi fermierii din judeţul Botoşani. VEZI câţi bani a alocat guvernul pentru subvenţia la motorină

| 10 februarie 2016

tractoare

Sprijinul acordat agricultorilor pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorizei utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în sectoarele vegetal, zootehnic și îmbunătățiri funciare, va fi aplicat și în acest an.

Citeste mai mult

Cornel Şfaiţer: “Casado şi Carralero sunt jucători buni dar mai au nevoie de adaptare”

| 10 februarie 2016

fc botosani spaniol

Jucătorii străini transferaţi în această iarnă de FC Botoşani încă nu s-au integrat foarte bine în lot iar oficialii clubului spun că încă mai au nevoie de o perioadă de adaptare. Cu toate acestea, Matulevicius şi unul din cei doi jucători spanioli ar putea debuta în meciul cu Dinamo.

Citeste mai mult

FC Botoşani a renunţat la doi jucători

| 10 februarie 2016

FC Botosani, cantonament Gura Humorului (34)

FC Botoşani va avea un lot de 26 de jucători pentru a doua parte a campionatului. După stagiul de pregătire din Turcia, staff-ul tehnic a renunţat la afganul Jamali şi la Cătălin Golofca. Ultimul se va întoarce la Rapid CFR Suceava dar are şanse mari de a reveni în vară la FC Botoşani.

Citeste mai mult

Constantin Bursuc şi Mirela Saucă intră în bătălia pentru primăriile Dorohoi şi Săveni

| 10 februarie 2016

bursuc, sauca

În maxim două săptămâni, conducerea PNL Botoşani va definitiva lista candidaţilor pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie. La Dorohoi, Constantin Bursuc va intra în bătălia cu Dorin Alexandrescu iar la Săveni, Mirela Saucă îl va înfrunta pe Relu Târzioru.

Citeste mai mult

Un partid nu poate primi donații mai mari de 26.258.450 lei în 2016

| 10 februarie 2016

stampile vot

Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat limita maximă pentru donații, împrumuturi și cotizații pe care o stabileşte Legea finanțării activității partidelor politice și a campaniilor electorale. Potrivit calculelor, donațiile primite de un partid politic nu pot depăși 26.258.450 lei în 2016.

Citeste mai mult

Un primar liberal transmite un mesaj dur către conducerea PNL Botoşani: “Doresc seriozitate, profesionalism şi maturitate politică”

| 10 februarie 2016

pnl catalin flutur

În PNL Botoşani nu s-au liniştit apele nici după vizita copreşedinţilor Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. Ba din contra, situaţia a devenit şi mai tensionată iar taberele din vechiul PNL sunt tot mai multe. Intenţia lui Şoptică de a ajunge pe fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean, ocupat timp de doi ani de mentorul său Florin Ţurcanu, a creat multe nemulţumiri în PNL.

Citeste mai mult

INTERVIU. Doina Federovici: “PSD va obţine majoritatea absolută în CJ”

| 9 februarie 2016

FEDEROVICI DOINA 3

INTERVIU. PSD porneşte cu prima şansă în alegerile locale de la începutul lunii iunie. Cel puţin asta susţin liderii sociali democraţi din judeţul Botoşani. Într-un interviu acordat pentru Botoşani Online, senatorul PSD Doina Federovici a vorbit despre şansele social democraţilor de a obţine majoritatea în Consiliul Judeţean, despre alegerile din municipiul Botoşani şi despre alianţele cu UNPR şi ALDE.

Citeste mai mult

O nouă MATERIE OBLIGATORIE în şcoli şi facultăţi. Ce prevede proiectul de lege

| 9 februarie 2016

scoala rachiti, inaugurare  (37)

Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a iniţiat o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii educaţiei naţionale, care prevede introducerea disciplinei “Educaţie pentru sănătate”, ca materie obligatorie de studiu.

Citeste mai mult

După UNPR, şi ALDE se aliază cu PSD. Protocol de colaborare PSD-ALDE pentru alegeri

| 9 februarie 2016

ALDE Botosani (2)

ALDE se aliază cu PSD la alegerile locale, anunţă Realitatea Tv. Cele două formaţiuni vor semna un protocol pentru alegeri, Dragnea anunţând că va fi un protocol de pe urma căruia vor avea de câştigat atât PSD, cât şi ALDE, la alegerioe locale şi parlamentare. Potrivit acestuia, protocolul va fi semnat miercuri.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com