Recent Articles

INTERVIU. Doina Federovici: “Nu ne interesează numele unei persoane ci ne interesează ca proiectele importante ale judeţului Botoşani să obţină finanţare”

| 21 ianuarie 2017

federovici1

Săptămâna viitoare, bugetul României pe 2017 va fi supus spre aprobare în Parlament. Într-un interviu acordat pentru Botoşani Online, senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, spune că în proiectul de buget sunt alocate sume mai mari pentru educaţie, sănătate şi agricultură dar în acelaşi timp vor exista fonduri consistente pentru drumuri, construcţia de locuinţe şi zona rurală. Cât priveşte judeţul Botoşani, liderul PSD susţine că s-au purtat discuţii pentru începerea lucrărilor la patru drumuri importante.

Citeste mai mult

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Botoşani FOTO-VIDEO

| 21 ianuarie 2017

incendiu strada imparat traian (1)

Un incendiu a izbucnit în această după amiază la o anexă din curtea unei locuinţe aflate pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoşani.

Citeste mai mult

Accident rutier cu patru răniţi, pe drumul Botoşani – Tg. Frumos FOTO

| 21 ianuarie 2017

accident camioneta (8)

Un accident rutier soldat cu patru persoane rănite s-a produs în această după amiază pe drumul Botoşani – Tg. Frumos, după localitatea Zăiceşti, în zona serelor.

Citeste mai mult

„Ursul păcălit de vulpe” la Teatrul „Vasilache”

| 21 ianuarie 2017

teatrul vasilache ursul

Duminică, 22 ianuarie 2017, de la ora 11:00 dar şi de la ora 12:30, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” a programat spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, de Ion Creangă.

Citeste mai mult

FC Botoşani îşi înfiinţează echipa a doua: „ Avem patru-cinci valori dar trebuie să joace”

| 21 ianuarie 2017

fc-botosani-antrenament-12

FC Botoşani are în lot mai mulţi jucători sub 21 de ani dintre care maxim patru vor vor fi păstraţi pentru partea a doua a campionatului. Ceilalţi vor fi împrumutaţi la echipe liga a II-a pentru a putea juca etapă de etapă şi pentru a căpăta experienţă.

Citeste mai mult

Iliev nu şi-a găsit echipă şi ar putea rămâne până în vară la Botoşani

| 21 ianuarie 2017

iliev europa league1

Bulgarul Plamen Iliev nu mai intră în calculele lui Leo Grozavu dar cu toate acestea ar putea rămâne jucătorul echipei FC Botoşani până în vară când îi expiră contractul. La finalul anului trecut, Iliev i-a anunţat pe oficialii FC Botoşani că vrea să-şi rezilieze contractul, el solicitând să nu mai joace în meciul cu Viitorul Constanţa.

Citeste mai mult

“Unirea Principatelor Române” supravegheată de jandarmi

| 20 ianuarie 2017

jandarmi

În data de 24 ianuarie a.c., jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța la manifestările publice organizate cu prilejul împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, în cooperare cu efective de poliție, pompieri și polițiști locali.

Citeste mai mult

Deputatul PSD Mihaela Huncă a solicitat Ministerului Educației aprobarea pentru înființarea unui Centru Județean de Excelență în Botoșani

| 20 ianuarie 2017

mihaela-hunca

Deputatul PSD Mihaela Huncă a anunțat astăzi că a solicitat Ministerului Educației Naționale aprobarea pentru înființarea unui centru județean de excelență cu personalitate juridică în județul Botoșani.

Citeste mai mult

Valeriu Iftime: “Facem o echipă mai bună decât am avut”

| 20 ianuarie 2017

valeriu-iftime

Valeriu Iftime împreună cu asociaţii săi de la Elsaco şi Cornel Şfaiţer au asistat la meciul câştigat de FC Botoşani în faţa formaţiei Slovan Bratislava. După victoria obţinută cu 1-0, Valeriu Iftime a remarcat jocul bun al unor jucători precum Cucu, Roman, Cârstocea sau Buş.

Citeste mai mult

FC Botoşani – Slovan Bratislava 1-0. Prima victorie pentru echipa lui Leo Grozavu

| 20 ianuarie 2017

fc bt slovan

FC Botoşani a întâlnit în această după amiază pe Slovan Bratislava, un club fondat în 1919 şi care are opt titluri în palmares plus Cupa Cupelor (1969).

Citeste mai mult

Costel Lupașcu: „Programul naţional de dezvoltare locală, extins cu 9500 de obiective de investiţii, majoritatea în domeniul sănătății și educaţiei”

| 20 ianuarie 2017

costel lupascu

Deputatul PSD Costel Lupașcu a anunțat astăzi că va susține în Parlament includerea la finanțare în bugetul pentru acest an a celor 9.500 de obiective de investiții din cadrul Programului naţional de dezvoltare locală aprobat în ședința de Guvern din această săptămână.

Citeste mai mult

MENIUL ZILEI 20 IANUARIE 2017: OFERTELE RESTAURANTELOR şi PIZZERIILOR din BOTOŞANI

| 20 ianuarie 2017

meniul-zilei-nou

Citeste mai mult

INCREDIBIL. Profesor botoşănean propus pentru sancţionare după ce a reclamat frigul din şcoală

| 19 ianuarie 2017

claudia semciuc scoala Practicile comuniste nu au dispărut din unele unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani. Un cadru didactic din judeţul Botoşani a postat pe facebook că elevii şi profesorii îngheaţă de frig în şcoală. A doua zi, s-a trezit cu o reclamaţie din partea unui părinte şi imediat s-a propus sancţionarea. Citeste mai mult

Aproape 100 de minore au născut în 2016 la Maternitatea Botoşani. Cea mai mică avea 13 ani

| 19 ianuarie 2017

maternitatefinalizata21

Intr-o tara in care discutiile despre sex sunt subiecte tabu, iar cuvinte ca prezervativ si contraceptie, starnesc rasete, nu e de mirare ca avem un numar tot mai mare de copii care cresc copii.

Citeste mai mult

32 de noi agenţi de poliţie la IPJ Botoşani

| 19 ianuarie 2017

politisti

Astăzi, 19 ianuarie, 32 de agenţi de poliţie încadraţi din sursă externă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani au depus jurământul de credinţă. Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României, după care fiecare agent a rostit jurământul.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com