STATII RADIO

Recent Articles

Becali iar s-a supărat pe Golofca: “M-am convins. Doamne ferește!”

| 22 septembrie 2017

golofca

Cătălin Golofca are zilele numărate la FC SB. Este a doua oară când patronul Gigi Becali îşi exprimă public nemulţumirea faţă de fostul jucător al FC Botoşani. Becali a anunţat că îi va solicita lui Dică să nu mai joace cu Golofca.

Citeste mai mult

Heliport în curtea ISU Botoşani

| 22 septembrie 2017

elicopter smurd (1)

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a început procedura de autorizare a unui heliport necesar pentru aterizarea elicopterului SMURD care vine pentru a prelua pacienţii aflaţi în stare gravă.

Citeste mai mult

Staţii de tratare şi epurare finalizate cu bani europeni. La reţele încă se mai lucrează

| 22 septembrie 2017

statie tratare apa foto novatv

Proiectul de peste 100 de milioane de euro pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare se apropie de final. Staţiile de tratare a apei şi cele de epurare au fost deja finalizate, conducta Ştefăneşti – Săveni este funcţională iar în momentul de faţă se mai lucrează la reţelele din oraşe.

Citeste mai mult

Pierderi şi furturi de 70% pe conducta de apă Botoşani – Flămânzi. C. Fetcu: “Avem în pregătire un proiect pentru construcţia unei conducte noi”

| 22 septembrie 2017

Flamanzi - lucrari apa - canalizare (6)

În oraşul Flămânzi se investesc milioane de euro în reţelele de apă şi canalizare dar este o mare problemă cu conducta care alimentează sudul judeţului Botoşani. În vara trecută, apa a ajuns rar la Flămânzi deoarece sunt pierderi şi furturi foarte mari.

Citeste mai mult

Mercedes Sprinter căptuşit cu ţigarete de contrabandă

| 22 septembrie 2017

mercedes tigari

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au descoperit aproximativ 8.000 ţigarete de contrabandă, ascunse în lada de scule, trusa medicală, torpedou, sub scaunul din dreapta faţă a unui microbuz, dar şi în bagajele şi mânecile hainelor ocupanţilor mijlocului de transport.

Citeste mai mult

Aproape 1,3 milioane de euro vor intra în conturile fermierilor din judeţul Botoşani

| 22 septembrie 2017

trufin lucian

Agenția de Plăti și Intervenții în agricultură a confirmat, după autorizarea la plată a cererilor pentru ajutorul exceptional, faptul că județul Botoșani este pe primul loc loc în clasamentul solicitărilor de subvenții, potrivit H.G nr. 211/2017 prin care Uniunea Europeană și Guvernul României au alocat pentru producătorii de lapte un pachet financiar în valoare totală de 10.896.215,30 de euro, cu un număr de 1.318 cereri, din numărul total de 10238 cereri, înregistrate la nivel național.

Citeste mai mult

Anunţ important pentru românii fără CENTRALE de APARTAMENT

| 22 septembrie 2017

calorifer incalzire

Debranşarea de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice a cetăţenilor care locuiesc în blocuri, procedeu oricum destul de anevoios şi până acum, va deveni efectiv imposibilă după intrarea în vigoare a noii legi a energiei termice, aflată acum în dezbaterea Parlamentului, scrie publicaţia specializată e-nergia.ro.

Citeste mai mult

MENIUL ZILEI 22 SEPTEMBRIE 2017. OFERTELE RESTAURANTELOR DIN BOTOŞANI

| 22 septembrie 2017

meniul-zilei-nou

Citeste mai mult

Ion Sandu, ANM: “Va fi o iarnă ca în 2012. Va fi prăpăd”. Cum va fi vremea de sărbători. PROGNOZA METEO pe trei luni

| 21 septembrie 2017

iarna pietoni trotuar (1)

Meteorologii au anunțat joi că la stația meteo Țarcu stratul de zăpadă a ajuns la o grosime de peste trei centimetri, în numai o oră de când a început să ningă. Președintele Societății Meteorologice Române, Ion Sandu, anunţă o iarnă grea anul viitor.

Citeste mai mult

Se schimbă legea! Ai pozat sau filmat un polițist, riști să fii amendat cu 10.000 lei!

| 21 septembrie 2017

politisti rutiera noaptea1

Poliţiştii nu mai vor să fie fotografiaţi, iar apoi imaginile cu ei să ajungă pe Facebook. Sindicaliştii propun noi prevederi în statutul poliţistului.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com