Recent Articles

Consilierul judeţean Ionel Nenişcă a încetat din viaţă. Mesajul conducerii PSD Botoşani

| 26 martie 2017

ionel nenisca

Consilierul judeţean Ionel Nenişcă a încetat din viaţă sâmbătă, 25 martie, cu cinci zile înainte de a împlini vârsta de 51 de ani. Ionel Nenişcă a fost un om de afaceri dărăbănean iar de câţiva ani a intrat în politică, fiind membru al Partidului Social Democrat.

Citeste mai mult

S-a redeschis spălătoria auto „4 ROŢI” de pe strada Pacea din Botoşani – GALERIE FOTO

| 25 martie 2017

spalatoria 4 roti (0)

În această săptămână s-a redeschis spălătoria auto „4 ROŢI” de pe strada Pacea din municipiul Botoşani, lângă poligonul ACR, după o perioadă de câţiva ani în care aceasta nu a funcţionat. Spălătoria auto pune la dispoziţia clienţilor o gamă mai largă de servicii iar timpul de aşteptare este mai scurt.

Citeste mai mult

Sat pescăresc, două plaje moderne, mâncare tradiţională şi spaţii de cazare în judeţul Botoşani – FOTO&VIDEO

| 24 martie 2017

raul Prut (2)

În vara acestui an, judeţul Botoşani ar putea avea două importante puncte de atracţie turistică. Unul este în comuna Ripiceni iar celălalt este la Stânca – Costeşti. Dacă la Stânca – Costeşti este vorba de o investiţie privată, la Ripiceni urmează a fi implementat un proiect sute de mii de euro.

Citeste mai mult

Trufin: „Județul Botoșani a fost inclus în programul național pentru refacerea și extinderea sistemului de irigații”

| 24 martie 2017

trufin

Senatorul PSD Lucian Trufin a declarat vineri că în urma evaluărilor Ministerului Agriculturii, fermeirii din județul Botoșani organizați în asociații de udători vor putea accesa fondurile puse la dispoziție prin Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru reabilitarea infrastructurii secundare de irigaţii.

Citeste mai mult

Mare sărbătoare, mare pentru ucraineni şi admiratorii valorilor lor, duminică la Botoşani!

| 24 martie 2017

ucraineni

Ucraineni din Iaşi, Suceava, Botoşani, dar şi din Ucraina, şi-au propus să se întâlnească duminică la Botoşani pentru a sărbători. Motivul îl constituie împlinirea a 203 ani de la naşterea Poetului Naţional al ţării vecine– Taras Şevcenko, iar programul pregătit se anunţă a fi unul plin de culoare, dans popular şi muzică.

Citeste mai mult

Accident cu o victima și patru mașini distruse FOTO/VIDEO

| 24 martie 2017

accident calea nationala (1)

Un accident rutier soldat cu patru mașini avariate și o persoană rănită a avut loc în această dimineață pe Calea Națională din Botoșani, în yona Stadionului Municipal.

Citeste mai mult

MENIUL ZILEI 24 MARTIE 2017: OFERTELE RESTAURANTELOR şi PIZZERIILOR din BOTOŞANI

| 24 martie 2017

meniul-zilei-nou

Citeste mai mult

Zeci de tineri fac voluntariat la Spitalul Judetean de Urgenta

| 23 martie 2017

spital personal medical1

Au terminat o scoala postliceala de asistenti medicali si fac voluntariat pentru ca nu si-au gasit serviciu sau pentru ca nu s-au simtit suficient de pregatiti pentru a raspunde de viata unui om. Au preferat sa mai invete. De aceasta data in practica si fara sa primeasca vreun ban.

Citeste mai mult

11 elevi de la CN Mihai Eminescu Botoşani participă la cel mai mare campionat național de robotică

| 23 martie 2017

elevi eminescu

Elsaco sprijină educația și performanța în diferite domenii, iar de această dată a ales să susțină participarea echipei Robotics Botoșani, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, la „BRD FIRST TECH CHALLENGE ROMANIA POWERED BY VODAFONE”, cel mai mare campionat național de robotică pentru licee, care se va desfăşura în perioada 25-26 martie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Citeste mai mult

Huncă: „Modernizarea școlilor trebuie să includă și instalarea de camere de luat vederi pentru creșterea siguranței copiilor”

| 23 martie 2017

hunca

COMUNICAT. Deputatul PSD Mihaela Huncă a declarat joi că Programul de reabilitare al celor 2.000 de școli care în prezent nu au autorizație de funcționare trebuie să includă între condițiile de modernizare și instalarea unui sistem de supraveghere pentru combaterea infracționalității în zonele din proximitatea unităților de învățământ.

Citeste mai mult

Senatorul PNL Botoşani Costel Şoptică: „Lanţul de iubire dintre PSD şi ALDE a început a rugini”

| 23 martie 2017

soptica

COMUNICAT. Românii asistă în aceste zile la un scandal interminabil în interiorul partidelor coaliţiei de guvernământ, fapt ce demonstrează că unitatea şi soliditatea celor care şi-au asumat guvernarea nu este deloc aşa cum a fost clamată! Atât Partidul Social Democrat, cât şi partenerul său ALDE, sunt măcinate de dispute interne, de lupte fratricide, conflicte care nu au cum să nu se repercuteze negativ asupra actului conducerii executive a destinelor ţării.

Citeste mai mult

COMUNICAT. De luni se pot depune cererile pentru tichetele sociale

| 23 martie 2017

tichete de masa

Serviciul Public de Asistență Socială Botoșani anunță pensionarii botoșăneni care pot beneficia de acordarea tichetelor sociale că începând cu data de 27 martie 2017 persoanele interesate pot depune la sediul situat în str. Săvenilor nr. 12 cererile pentru acordarea acestor tichete.

Citeste mai mult

COMUNICAT. Municipiul Botoșani, implicat din nou în acțiunea “Earth Hour”

| 23 martie 2017

primaria botosani920(1)

Municipiul Botoșani se va alătura și anul acesta, celei mai mari mișcări de mediu din lume, inițiată de ecologiștii de laWorld Wide Fund for Nature (WWF). La 10 ani de la prima ediție care a avut loc la Sydney și la 7 ani de când și România a aderat acestei mișcări, Earth Hour este gata să unească din nou milioane de oameni din întreaga lume cu un singur scop: lupta împotriva schimbărilor climatice.

Citeste mai mult

MENIUL ZILEI 23 MARTIE 2017: OFERTELE RESTAURANTELOR şi PIZZERIILOR din BOTOŞANI

| 23 martie 2017

meniul-zilei-nou

Citeste mai mult

PSD nu îl mai primeşte pe Zmău după ce s-a plimbat în chiloţi prin faţa Parlamentului

| 22 martie 2017

zmau parlament

Dumitru Zmău, fostul şef al Poliţiei Rutiere Botoşani şi fost copreşedinte ALDE Botoşani, a devenit vedetă de vreo două zile după ce s-a plimbat în chiloţi prin faţa Parlamentului şi a postat un mesaj împotriva lui Daniel Constantin.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com