STATII RADIO

Recent Articles

HAOS INCREDIBIL LA CORNIŞA. „Nu mai pot gira ce se întâmplă acolo. Decizii nu mai ia nimeni, toată lumea ameninţă pe toată lumea. S-au luat bani frumoşi…”

| 25 iunie 2017

parc agrement cornisa

Mult lăudatul proiect Cornişa tinde să devină o telenovelă cu multe episoade iar în momentul de faţă nimeni nu ştie când va fi finalul. Finanţarea a fost obţinută în urmă cu mai bine de cinci ani, lucrările au început în urmă cu aproximativ patru ani iar în decembrie 2015, Botoşaniul trebuia să aibă cel mai mare şi mai modern parc de agrement din Moldova. Suntem aproape de sfârşitul lui iunie 2017 şi doar o parte dintre obiective sunt finalizate, se lucrează în ritmul melcului şi nu avem nicio perspectivă.

Citeste mai mult

Ziua Iei sărbătorită acasă la George Enescu

| 24 iunie 2017

george enescu

COMUNICAT. Dubla semnificație a acestei zile, Sânzienele și sărbătoarea Iei, ne reamintește nouă, românilor de pretutindeni, cât de bogați suntem în tradiții și obiceiuri si cât de prețios este portul nostru popular.

Citeste mai mult

PERFORMANŢĂ ISTORICĂ. Sănătatea Darabani a promovat în Liga a III-a

| 24 iunie 2017

sanatatea darabani (5)

Sănătatea Darabani a reuşit o performanţă istorică pentru cel mai nordic oraş din România. Echipa antrenată de Radu Caşuba a reuşit în această după amiază promovarea în eşalonul trei al fotbalului românesc.

Citeste mai mult

CUTREMUR de 4,2 grade, sâmbătă, în România

| 24 iunie 2017

cutremur foto ziarul de arges

Un cutremur de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs, sâmbătă, în România.

Citeste mai mult

Deichmann, TXM, PEPCO şi Altex îşi deschid magazine în Dorohoi

| 24 iunie 2017

proiect galerii comerciale dorohoi

Cehii de la RC Europe vor inaugura în această vară un parc de retail în municipiul Dorohoi, în apropierea supermarketului Penny. Investiţia este de aproximativ 3,2 milioane de lei şi are o suprafaţă închiriabilă de peste 3000 de metri pătraţi.

Citeste mai mult

Becali plusează pentru Moruţan dar a mai apărut o ofertă tentantă de la TSKA Moscova

| 23 iunie 2017

morutan

Deşi conducătorii FC Botoşani nu intenţionează să-l vândă acum pe Olimpiu Moruţan, pe adresa clubului vin din ce în ce mai multe oferte pentru jucătorul în vârstă de 18 ani. Ultima ofertă vine de la TSKA Moscova care oferă mai mult decât CFR Cluj şi FC SB.

Citeste mai mult

Senatorul PNL Botoșani, Costel Șoptică: „Viitorul Guvern trebuie să prezinte românilor o strategie concretă pentru creșterea natalității”

| 23 iunie 2017

costel soptica1

COMUNICAT. Senatorul liberal Costel Șoptică a abordat recent o problemă spinoasă pentru populația județului Botoșani, respectiv cea a scăderii natalității. În acest sens, liderul PNL Botoșani a adresat o interpelare parlamentară ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia-Olguţa Vasilescu.

Citeste mai mult

Compania Elsaco a participat la evenimentul “Inovații în domeniul gestionării apei și parteneriatul strategic România – Israel”

| 23 iunie 2017

elsaco

Elsaco a participat miercuri, 21 iunie 2017, la evenimentul “Inovații în domeniul gestionării apei și parteneriatul strategic România – Israel”. Acesta a fost organizat de Ambasada Statului Israel în România împreună cu Autoritatea pentru Apă din Israel și s-a desfășurat la reședința Excelenței Sale Doamna Tamar Samash, Ambasador al Statului Israel la București.

Citeste mai mult

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Se anunţă o vară TORIDĂ şi SECETOASĂ în toată ţara

| 23 iunie 2017

canicula cod-galben foto bucurestifm

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni arată temperaturi peste media normală. Precipitaţiile vor fi deficitare în aproape toată ţara pe durata întregii veri.

Citeste mai mult

Amical cu o echipă care are 15 titluri de campioană şi trei trofee europene

| 23 iunie 2017

fc botosani reunire lot (11)

FC Botoşani va juca patru meciuri amicale în cantonamentul din Austria, programat în perioada 25 iunie – 6 iulie. În al doilea meci amical, FC Botoşani va întâlni una dintre echipele puternice ale fotbalului european.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com