banner ad
banner ad
banner ad

Recent Articles

VEŞTI PROASTE pentru comercianţii din Piaţa Centrală. VEZI ce se va întâmpla cu chiriile şi de ce nu dispar samsarii

| 1 noiembrie 2014

Piata Centrala - scandal comercianti (35)

Comercianţii din Piaţa Centrală a municipiului Botoşani se plâng că sunt prea mari chiriile stabilite de către Consiliul Local şi solicită o micşorare a acestora. Oamenii spun că sunt luni în care abia reuşesc să îşi plătească utilităţile şi chiria iar despre profit nu poate fi vorba.

Citeste mai mult

Dărăbănean trimis în judecată pentru dare de mită,transport şi vânzare de ţigări de contrabandă, conducerea unui autoturism cu numere false şi fără a poseda permis

| 1 noiembrie 2014

tigari pachet

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Robert Gabriluţă, de 24 de ani, domiciliat în oraşul Darabani, judeţul Botoşani, pentru săvârşirea mai mulor infracţiuni.

Citeste mai mult

CSU Craiova – FC Botoşani. Emil Săndoi: „Am avut mai multe jocuri la Botoșani cu echipa națională de tineret și știu preocupările din zonă pentru a forma o echipă competitivă de primă ligă”

| 1 noiembrie 2014

sandoi foto gds.ro

Antrenorul formaţiei CSU Craiova se aşteaptă la un meci foarte dificil în această după amiază, împotriva formaţiei FC Botoşani. Emil Săndoi îi cunoaşte foarte bine pe oficialii botoşăneni încă din perioada în care era antrenorul naţionalei de tineret şi juca pe Municipal contra Rusiei şi Angliei.

Citeste mai mult

Astăzi ora 18.00: CSU Craiova – FC Botoşani LIVE TEXT

| 1 noiembrie 2014

fcbotosani - rapid (26)

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, în deplasare, formaţia CSU Craiova. În această partidă se întâlnesc două formaţii care în ultimele şase etape din Liga I nu au pierdut.

Citeste mai mult

CNADNR cumpără utilaje pentru deszăpezire de 118 milioane lei, fără TVA

| 31 octombrie 2014

deszapezire

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a atribuit, prin licitaţie deschisă, mai multe contracte pentru achiziţia de utilaje pentru deszăpezire în valoare totală de 118,23 milioane de lei fără TVA.

Citeste mai mult

COMUNICAT ACL. V. Blaga: „Ponta și PSD au reușit să-și depășească limitele și să-și promoveze cea mai murdară campanie electorală din ultimii 25 de ani”

| 31 octombrie 2014

vasile blaga

Vasile Blaga, co-președintele Alianței Creștin-Liberale, a susținut astăzi, la sediul partidului, o declarație de presă cu prilejul încheierii primei etape a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Vă prezentăm declarația integral:

Citeste mai mult

ACL: Votul este LIBER. Folosiţi-l

| 31 octombrie 2014

campanie prezidentiale ACL (2)

Duminică, 2 noiembrie 2014 poate reprezenta data de la care România poate alege un alt drum. Un drum al decenţei, un drum al faptelor duse până la capăt, un drum al lucrului bine făcut.

Citeste mai mult

PSD Botoşani: În 2015 nu creşte nicio taxă şi niciun impozit

| 31 octombrie 2014

dolineaschiandrei

Social-democraţii botoşăneni dau asigurări că în 2015, guvernul nu va creşte nicio taxă şi niciun impozit. Mesajul a fost transmis atât de premierul Victor Ponta cât şi de ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu. Astfel, anunţul făcut pe linie guvernamentală infirmă zvonurile lansate de tabăra Băsescu- Udea-Iohannis privind creşterea taxelor şi impozitelor în perioada următoare.

Citeste mai mult

Judeţul Botoşani rămâne fără păduri de brazi şi molizi. „În maxim doi, vom termina cu răşinoasele”. VEZI MOTIVUL

| 31 octombrie 2014

padure brazi

Judeţul Botoşani va rămâne fără păduri de răşinoase. În maxim doi ani de zile, brazii şi molizii din judeţul Botoşani vor fi puşi la pământ de către silvicultori. Motivul oficial îl reprezintă apariţia unei insecte care atacă arborii iar dacă aceştia nu sunt tăiaţi la timp, lemnul nu mai poate fi valorificat.

Citeste mai mult

Direcţia Silvică Botoşani va împăduri 40 de hectare de teren în zona Coţuşca

| 31 octombrie 2014

 

padure1

Fondul forestier al judeţului Botoşani se va mări cu încă 40 de hectare. Direcţia Silvică Botoşani a preluat o suprafaţă de 40 de hectare de teren degradat, în zona Coţuşca, urmând să fie împădurite.

Citeste mai mult

COMUNICAT PSD Botoşani: România nu mai trăieşte pe datorie

| 31 octombrie 2014

andrei dolineaschi 920 btonline

PSD Botoşani anunţă un excedent bugetar de peste 1 miliard de lei şi ieşirea din datorii publice a României. Surplusul la buget reprezintă 0,06% din PIB pentru primele nouă luni din 2014. Astfel, ţara noastră se alătură Germaniei şi devine una dintre singurele ţări din Uniunea Europeană cu excedent bugetar şi fără datorii publice.

Citeste mai mult

COMUNICAT PSD: Doi din trei boto­şăneni care vor un preşedinte român votează Ponta

| 31 octombrie 2014

ponta16mai

Aproape doi din trei botoşăneni care spun că nu sunt de acord ca în funcţia de şef al statului român să fie un reprezentant al unei minorităţi naţionale afirmă că vor vota cu Victor Ponta în primul tur de scrutin.

Citeste mai mult

COMUNICAT PSD: De ce îl preferă botoșănenii pe Victor Ponta și nu pe Iohannis?

| 31 octombrie 2014

psd sediu

Citeste mai mult

Controlul anunţat de prefect la Staţiunea Popăuţi nu a mai avut loc. Nechifor: „Eu îi aştept cu porţile deschise”

| 31 octombrie 2014

popautistatiune

În ultima perioadă, Staţiunea de Cercetare Popăuţi a fost din nou în centrul atenţiei. În urma unor reclamaţii, prefectul Costică Macaleţi anunţa că va timite un control la Staţiunea Popăuţi pentru a constata dacă s-a încălcat legea.

Citeste mai mult

Staţiunea Popăuţi şi Asociaţia Moldoovis participă la INDAGRA

| 31 octombrie 2014

targ popauti (14)

Staţiunea de Cercetare Popăuţi şi Asociaţia Moldoovis participă în aceste zile la INAGRA, cel mai mare târg agricol care se organizează în România. La acest eveniment, delegaţia de la Botoşani a plecat cu 20 de oi din rasa karakul, pielicele şi mai multe materiale promoţionale.

Citeste mai mult

Leo Grozavu nu îşi propune participarea în cupele europene: „Trebuie să fim realişti. Încă nu suntem pregătiţi pentru un asemenea pas”

| 31 octombrie 2014

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani este la doar un punct de locul patru în clasamentul Ligii I la fotbal care asigură prezenţa în cupele europene. Deşi au şansa de a realiza cea mai mare performanţă din istoria fotbalului botoşănean, Leo Grozavu şi jucătorii săi nu îşi propun ca în vara anului viitor să participe în Europa League.

Citeste mai mult

CSU Craiova – FC Botoşani. Tony Heleşteanu: „Au plecat din perimetrul fotbalului craiovean nişte personaje nocive. Fotbalul craiovean e pe un drum ascendent”

| 31 octombrie 2014

helesteanu tony

Oficialii FC Botoşani laudă noul proiect de la Craiova dar vor o victorie în Bănie, în partida programată să se dispute mmâine după amiază. Directorul sportiv al FC Botoşani susţine că fotbalul craiovean s-a curăţat de personajele nocive iar în acest moment este pe un drum ascendent.

Citeste mai mult

CSU Craiova – FC Botoşani. D. Lazar: „Nu îmi este frică de niciun joc de la Craiova”

| 31 octombrie 2014

davidlazar

Jucătorii de la FC Botoşani vor să continue seria de jocuri fără înfrângere din acest sezon. Portarul David Lazar şi fundaşul dreapta Sergiu Homei sunt optimişti înaintea meciului de la Craiova şi consideră că pot obţine toate cele trei puncte.

Citeste mai mult

Urban Serv a solicitat primăriei impunerea unui nou regulament pentru deszăpezire. VEZI ce riscă şoferii

| 31 octombrie 2014

deszapezire botosani dec5

Un proiect de hotărâre care urmează să fie supus spre aprobare în şedinţa de Consiliu Local din luna noiembrie ar putea rezolva problema deszăpezirii străzilor municipiului Botoşani în iarna care urmează. Angajaţii Urban Serv ar putea deszăpezi mult mai repede străzile dar în schimb, şoferii riscă sancţiuni în valoare de sute de lei.

Citeste mai mult

15 utilaje pregătite pentru deszăpezirea municipiului Botoşani

| 31 octombrie 2014

deszapezire botosani dec7

Urban Serv a pregătit 15 utilaje cu care va interveni pentru deszăpezirea străzilor şi trotuarelor din municipiul Botoşani. În plus, Urban Serv va apela la trei firme de construcţii care dispun de camioane pentru transportul zăpezii în afara municipiului.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com