banner ad

Recent Articles

VEZI cine va conduce PSD Botoşani după demisia lui Andrei Dolineaschi

| 30 mai 2015

psd sediu

Andrei Dolineaschi, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Botoşani, a demisionat vineri din această funcţie, spunând că prin acest gest este alături de Liviu Dragnea care a fost condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Citeste mai mult

MOSII DE VARA: Ce este bine să facă toţi creştinii pe 30 mai

| 30 mai 2015

biserica

MOSII DE VARA sau Sâmbăta Morţilor este o sărbătoare în care creştinii îşi pomenesc cei trecuţi în nefiinţă. În acest an, MOSII DE VARA cad pe 30 mai, zi în care toate bisericile ortodoxe vor oficia slujbe de pomenire a celor morţi.

Citeste mai mult

FC Botoşani – Viitorul 4-4. Cornel Şfaiţer: „Noi ne-am relaxat şi ne-am trezit conduşi de două ori”

| 29 mai 2015

cornel sfaiter

Preşedintele clubului FC Botoşani este mulumit de spectacolul din meciul cu Viitorul dar nu şi de rezultatul final. El şi-ar fi dorit o victorie care însemna clasarea pe locul şapte în această ediţie de campionat şi mai mulţi bani din drepturile de televizare.

Citeste mai mult

FC Botoşani – Viitorul 4-4. Marius Croitoru: „A vrut lumea spectacol, am oferit spectacol. Opt goluri… cam rar în Liga I”

| 29 mai 2015

croitoru marius

Marius Croitoru a reuşit să marcheze două goluri în meciul cu Viitorul, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. La final, veteranul echipei FC Botoşani a spus că este foarte mulţumit de ceea ce a realizat de când a venit la această formaţie şi este decis să continue cariera de jucător.

Citeste mai mult

Ianis Hagi a marcat primul gol în liga I, la Botoşani. „E ceva frumos când te aplaudă publicul. Nu ştiu dacă mă aplaudau pe mine sau pe tata”

| 29 mai 2015

ianis hagi

Gică Hagi a venit la Botoşani, pentru ultimul meci din acest sezon de Liga I, cu o echipă de copii din propria academie, lăsându-i acasă pe toţi veteranii echipei. A început partida cu Ianis Hagi titular, fiind primul meci în care fiul său este titular în Liga I.

Citeste mai mult

FC Botoşani – Viitorul 4-4. Leo Grozavu: “Băieţii nu s-au mai concentrat. Am şi anticipat lucrul ăsta”

| 29 mai 2015

leo grozavu

Citeste mai mult

FC Botoşani – Viitorul 4-4. Gică Hagi: „Cred că suntem cea mai tânără echipă din Europa. Nici nu ştiu ce media de vârstă am avut astăzi”

| 29 mai 2015

hagi

Citeste mai mult

FC Botoşani – Viitorul Voluntari 4-4 LIVE TEXT – FOTO – FINAL

| 29 mai 2015

fcbotosani-viitorul10

Citeste mai mult

Dolineaschi a demisionat de la conducerea PSD Botoşani

| 29 mai 2015

Andrei Dolineaschi 512 USL

 

Citeste mai mult

Peste 200 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Rusalii

| 29 mai 2015

politistrutiera

În perioada sărbătorii Rusaliilor, peste 200 de poliţişti vor fi la datorie, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi apărarea patrimoniului public şi privat. Poliţiştii vor fi prezenţi pe principalele artere rutiere, în localităţile urbane şi rurale, în special în zona lăcaşurilor de cult  sau a altor locuri de pelerinaj şi zone de agrement, pentru prevenirea oricăror evenimente neplăcute.

Citeste mai mult

Cardul de sănătate, o nouă amânare. Preşedintele CNAS spune că va fi obligatoriu de la 1 august

| 29 mai 2015

card de sanatate foto realitatea

Cardul de sănătate, încă o amânare. Preşedintele CNAS spune că abia de la sfârşitul lunii iulie sau cel târziu începutul lunii august, acesta va deveni obligatoriu. Autorităţile au amânat pentru a cincea oară implementarea cardului de sănătate, pentru că sunt sute de mii de oameni care nu l-au primit.

Citeste mai mult

Procurorii DIICOT au descins la traficanţii de droguri din Botoşani şi Vrancea

| 29 mai 2015

politie mascati1

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi  au efectuat la data de 27.05.2015,  un număr de 9 percheziţii domiciliare pe raza  judeţelor  Botoşani şi  Vrancea, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup  infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc.

Citeste mai mult

DGA sărbătoreşte zece ani de activitate

| 29 mai 2015

ancheta DNA la IPJ Botosani (3)

La data de 30 mai, Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 10 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste mai mult

Casieriilor Nova Apaserv vor fi închise pe 1 Iunie

| 29 mai 2015

nova apaserv centru de incasare

ANUNŢ S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că în data de 01.06.2015, casieriile din Botoşani, Dorohoi, Darabani, Săveni și Bucecea vor fi închise, fiind zi liberă, conform art. 139 din Legea 53/2003 republicată.

Citeste mai mult

Astăzi ora 18.30: FC Botoşani – Viitorul LIVE TEXT

| 29 mai 2015

fcbotosani-viitorul17

FC Botoşani va juca în această după amiază ultimul meci oficial din ediţia de campionat 2014-2015. Formaţia antrenată de Leo Grozavu va întâlni pe stadionul Municipal pe Viitorul lui Gică Hagi, o echipă care până în urmă cu două săptămâni se lupta cu FC Botoşani pentru un loc în Europa League.

Citeste mai mult

CSMS Iaşi – Steaua 0-0, ASA Tg. Mureş – Oţelul 1-2: Steaua a cucerit titlul în Liga I

| 28 mai 2015

steaua titlu

CSMS Iaşi – Steaua s-a terminat 0-0, însă echipa lui Costel Gâlcă reuşeşte să câştige titlul de campioană, al 26-lea din istorie, datorită rezultatului de egalitate de la Tg. Mureş, acolo unde ASA a pierdut, 1-2, cu Oţelul.

Citeste mai mult

Directorul DSPSA reacţionează după scandalul privind chiria aberantă de la Stadionul Municipal: “Soluţia este să modificăm acest proiect. Putem face o şedinţă extraordinară”

| 28 mai 2015

eugen turcanu

Consilierii locali din municipiul Botoşani au aprobat în această săptămână un proiect de hotărâre prin care clubul FC Botoşani era obligat să plătească aproximativ 100.000 de euro pe an pentru că utilizează Stadionul Municipal. Decizia era una aberantă mai ales în acest moment când FC Botoşani se pregăteşte să debuteze în Europa League, o performanţă istorică pe municipiu şi judeţ.

Citeste mai mult

Liberalii îşi stabilesc până la Crăciun candidaţii pentru alegerile locale din 2016

| 28 mai 2015

pnl28mai1

Conducerea centrală a noului Partid Naţional Liberal a decis ca până la finalul acestui an să se decidă candidaţii pentru alegerile locale care vor avea loc în iunie 2016. Validarea acestor candidaturi se va face până în februarie 2016.

Citeste mai mult

Viorel Grigoraş devine oficial co-preşedinte al PNL la jumătatea lunii iunie

| 28 mai 2015

petrache, grigoras

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal a venit astăzi la Botoşani pentru a se întâlni cu membrii acestei organizaţii. Marian Petrache încă este coordonatorul organizaţiei din Botoşani dar i-a cedat atribuţiile senatorului Viorel Grigoraş care va prelua funcţia de co-preşedinte la jumătatea lunii iunie.

Citeste mai mult

Noul statut al PNL îl lasă fără funcţii politice pe deputatul Verginel Gireadă

| 28 mai 2015

gireadaverginel512

Deputatul Verginel Gireadă nu mai are dreptul să deţină nicio funcţie în cadrul Partidulu Naţional Liberal. Conform noului statut al PNL, membrii care au fost condamnaţi în trecut, nu mai au dreptul de a deţine funcţii politice până la expirarea perioadei de încercare.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com