STATII RADIO

Recent Articles

E OFICIAL. Primăria poate prelua obiectivele finalizate din Parcul de agrement Cornişa

| 24 mai 2017

parcul cornisa (0)

Primăria municipiului Botoşani a primit răspunsul de la Inspectoratul de Stat în Construcţii în ceea ce priveşte preluarea obiectivelor din Parcul de Agrement Cornişa. Primarul Cătălin Flutur spune că răspunsul este unul pozitiv iar patinoarul, amfiteatrul, terenurile de joacă, cele de tenis şi piscina acoperită pot fi preluate.

Citeste mai mult

Fostul primar Portariuc ar putea fi pus la plata a 250.000 de lei

| 24 mai 2017

portariuc, primarie  (2)

Ovidiu Portariuc riscă să fie pus la plată pentru câteva decizii luate în perioada 2012-2016, cât a fost primarul municipiului Botoşani. Este vorba de aproximativ 250.000 de lei care ar trebui să fie recuperaţi.

Citeste mai mult

EXEMPLU DE URMAT. Centru cultural construit în doar trei luni cu mai puţin de 180.000 de euro GALERIE FOTO&VIDEO

| 24 mai 2017

ibanesti, sat dumbravita, inaugurare camin cultural (0)

Începând de astăzi, localitatea Dumbrăviţa din comuna Ibăneşti are un centru cultural nou, poate cel mai modern centru cultural din judeţul Botoşani. Clădirea impresionantă a fost ridicată în doar trei luni după care a fost dotată iar costurile sunt de 8 miliarde de lei vechi, aproape 180.00 de euro, aproape cât a costat în alte comune sau oraşe un grup sanitar ori o magazie.

Citeste mai mult

ANUNŢ. Se întrerupe apa în Ripiceni

| 24 mai 2017

nova apaserv2

În vederea executării lucrărilor de dezinfectie/igienizare a rezervorului de înmagazinare apă (1x500mc) din localitatea Ripiceni şi a reţelelor de distribuţie aferente, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță oprirea sistemului de alimentare cu apă în perioada 26 – 27 mai 2017.

Citeste mai mult

Tamara Ciofu: „Toți copiii cu cerințe educaționale speciale din învățământul preuniversitar vor beneficia de sprijin din partea statului”

| 24 mai 2017

ciofu

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că toți copiii cu cerințe educaționale speciale din ciclul preuniversitar, indiferent de forma de învățământ pe care o urmează vor beneficia de sprijin din partea statului, în urma unei hotârâri de guvern care urmează să fie adoptată în perioada imediat următoare.

Citeste mai mult

Mesajul Preşedintelui PNL Botoşani, Senator Costel Şoptică, cu ocazia aniversării a 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal

| 24 mai 2017

sopticaparlament

COMUNICAT. Partidul Naţional Liberal (PNL) este unul din principalele partide din România și totodată cea mai veche formaţiune politică din țară. A fost înființat sub acest nume la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, Tache Anastasiu, au pus bazele formațiunii politice care avea să marcheze istoria României moderne.

Citeste mai mult

MENIUL ZILEI 24 MAI 2017: OFERTELE RESTAURANTELOR şi PIZZERIILOR din BOTOŞANI

| 24 mai 2017

meniul-zilei-nou

Citeste mai mult

Zeci de botoşăneni au ajuns la spital, după ce au fost înţepaţi de albine

| 23 mai 2017

iustin marineac, apicultor din judetul botosani (19)

Odata cu sezonul cald, apar si noi pericole. Insectele devin mai agresive si ataca oamenii. In ultima luna, peste 20 de botosaneni au ajuns in Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce au fost intepati de albine.

Citeste mai mult

O companie din Botoşani lucrează la podul pe care vara aceasta vor circula milioane de turişti GALERIE FOTO

| 23 mai 2017

pod agigea, lucrari hidroplasto (0)

Compania Hidroplasto a realizat luna aceasta o parte din lucrările executate la podul de la Agigea. Este vorba de un pod pe care vara aceasta vor circula milioane de turişti care vor merge în sudul litoralului românesc şi în Bulgaria. Circulaţia pe acest pod urmează a fi redeschisă pe data de 25 mai.

Citeste mai mult

Drum judeţean asfaltat cu promisiuni. Are doar 7 kilometri dar este într-o stare jalnică GALERIE FOTO

| 23 mai 2017

drum judetean bucecea - hutani (0)

O mare parte din drumurile judeţene sunt într-o stare jalnică iar conducerea Consiliului Judeţenean Botoşani nu ne dă prea mari speranţe că situaţia se va rezolva în perioada următoare. În momentul de faţă s-a ajuns ca drumurile comunale şi orăşeneşti să fie mai bune decât cele judeţene şi naţionale.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com