banner ad
STATII RADIO

Recent Articles

Brandul „Casa Dulce” este de astăzi în Botoşani Shopping Center FOTO

| 21 octombrie 2017

casa dulce (3)

Începând de astăzi, Casa Dulce este şi în Botoşani Shopping Center. Deschiderea oficială a avut loc la ora 11.00 iar copiii au fost aşteptaţi de mascotele Minnie şi Mickey Mousse şi au avut posibilitatea să servească prăjiturile pregătite de cofetarii de la Casa Dulce.

Citeste mai mult

Sunt şi primării care au bani de salarii, în judeţul Botoşani. Dan Oloeriu: „Am făcut ceva majorări dar ne-am încadrat în plafonul stabilit”

| 21 octombrie 2017

dan oloeriu, primar flamanzi

Majoritatea primarilor din judeţul Botoşani se plâng că nu au bani de salarii până la sfârşitul acestui şi aşteaptă ajutor de la guvern. Au mărit salariile la nivelul maxim permis de lege, veniturile au rămas la nivelul anului antrerior sau sunt mai mici şi au apărut probleme.

Citeste mai mult

Aleşii locali PNL s-au reunit la Flămânzi pentru a afla cum e cu fondurile europene FOTO

| 21 octombrie 2017

liga alesilor pnl la flamanzi (6)

Primarii, viceprimarii şi consilierii liberi s-au adunat la Flămânzi, în cadrul Ligii Aleşilor Locali PNL, pentru a discuta despre posibilităţile pe care le au de a accesa cât mai multe proiecte cu finanţare europeană. Fostul europarmanetar Petru Luhan a venit la Flămânzi pentru a le prezenta aleşilor locali PNL cum pot accesa proiectele europene.

Citeste mai mult

Liberalii susţin că PSD şi ALDE s-au sabotat reciproc în cazul alegerilor de la Nicşeni: „Ar fi prea prostească această eroare ca noi să credem că nu au făcut-o cu bună intenţie, atacându-se pe la spate”

| 20 octombrie 2017

soptica, achitei

PSD şi ALDE s-au aliat pentru alegerile de la Nicşeni, programate pe 5 noiembrie, dar până la urmă au fost nevoite să se retragă. Alianţa a fost înregistrată prea târziu, liberalii au contestat iar până la urmă candidatul desemnat de PSD şi ALDE a intrat în bătălia pentru primăria Nicşeni ca independent.

Citeste mai mult

Primar Flămânzi: „900 de oameni nu pot beneficia de aceste condiţii minime de igienă”

| 20 octombrie 2017

flamanzi, lucrari 10august (7)

Locuitorii oraşului Flămânzi nu au fost foarte afectaţi de întreruperea apei deoarece ei s-au obişnuit să nu prea beneficieze de acest serviciu. În vara trecută, au fost mari probleme cu apa în acest oraş deoarece conducta Botoşani – Flămânzi nu face faţă, fiind conducta cu cele mai mari pierderi din judeţ.

Citeste mai mult

CSM Botoşani a suferit o nouă înfrângere în divizia A la handbal masculin GALERIE FOTO

| 20 octombrie 2017

csm botosani - brasov (2)

CSM Botoşani rămâne fără victorie în actualul sezon al diviziei A la handbal masculin. În această după amiază, echipa botoşăneană a jucat împotriva formaţiei CSU CNOT Braşov, meci disputat în Sala Polivalentă Elisabeta Elipă, în faţa a aproximativ 200 de spectatori.

Citeste mai mult

Reacţia Administraţiei Bazinale de Apă Siret după acuzele autorităţilor din judeţul Botoşani

| 20 octombrie 2017

bucecea pompare apa

COMUNICAT DE PRESĂ. Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a populației și a reprezentanților mass-media, Administrația Bazinală de Apă Siret face următoarele precizări:

Citeste mai mult

FC Botoşani – Dinamo. Costel Enache: „Sub nicio formă nu ne considerăm favoriţi. Plecăm de la o egalitate incredibilă”

| 20 octombrie 2017

fc botosani popa, enache, cobrea

FC Botoşani va întâlni luni seară, pe stadionul Municipal, pe Dinamo Bucureşti, echipă pe care a învins-o în turul campionatului. Înaintea acestei partide, FC Botoşani este pe locul cinci în clasament cu 24 de puncte iar Dinamo este pe şase cu 20 de puncte. Cu o victorie, FC Botoşani s-ar distanţa la şapte puncte şi şi-ar mări şansele de a prinde un loc de play-off.

Citeste mai mult

COMUNICAT. Chiar dacă Primăria nu are nici o vină, Cătălin Flutur îşi cere scuze pentru oprirea apei!

| 20 octombrie 2017

Catalin Flutur, conferinta de presa (3)

Primarul aşteaptă să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat. Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas fără apă rece la robinete, fără a fi anunţaţi despre acest lucru. Mulţi dintre ei au ţinut să atragă atenţia că nicăieri, în nici o ţară NORMALĂ, acest lucru nu se poate întâmpla!

Citeste mai mult

O companie din Botoşani a pierdut peste 500.000 de euro din cauza întreruperii apei: „Am să mă îndrept împotriva lor. Este posibil să plătesc despăgubiri pentru că nu am livrat la timp”

| 20 octombrie 2017

agnes holca

Întreruperea apei în judeţul Botoşani nu a afectat doar populaţia ci şi companiile importante. Un exemplu este compania Rolana Tex care şi-a suspendat de ieri activitatea din cauza lipsei apei iar cei 310 angajaţi vor reveni luni la muncă.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com