Recent Articles

FC Botoşani – Pandurii Tg. Jiu 1-1 – GALERIE FOTO

| 26 februarie 2017

fc botosani - pandurii (8)

Citeste mai mult

FC Botoşani – Pandurii Tg. Jiu. ECHIPELE DE START

| 26 februarie 2017

fc bt-pandurii (1)

FC Botoşani şi Pandurii Tg. Jiu se întâlnesc de la ora 13.30 pe stadionul Municipal. Botoşănenii sunt favoriţii acestui meci chiar dacă au acumulat doar patru puncte în 2017.

Citeste mai mult

Fenoment îngrijorător la Botosani. Zeci de tineri sunt dependenti de etnobotanice

| 26 februarie 2017

perchezitii-descinderi-politie-3

Interzise inca din anul 2012, etnobotanicele continua sa faca ravagii la nivelul judetului Botosani. In fiecare an, zeci de adolescenti pierduti ajung la spital, in urma consumului de aceste substante psihoactive.

Citeste mai mult

Amenzi de 22.000 de lei împărţite de poliţişti într-o singură zi

| 26 februarie 2017

politisti rutiera noaptea

Sâmbătă, la nivelul judeţului Botoşani, a fost iniţiată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile publice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Citeste mai mult

Astăzi ora 13.30: FC Botoşani – Pandurii Tg. Jiu

| 26 februarie 2017

FCBt-pandurii (1)

FC Botoşani şi Pandurii Tg Jiu se vor întâlni astăzi, începând cu ora 13.30 pe stadionul Municipal. Echipa lui Leo Grozavu este favorită în acest joc dar gorjenii vin la Botoşani cu gândul de a obţine cel puţin un punct.

Citeste mai mult

Astăzi ora 18.00: Teatrul Mihai Eminescu a programat spectacolul “Dineu cu proşti”

| 26 februarie 2017

teatru dineu cu prosti

Astăzi, ora 18.00, la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48 este programat spectacolul “Dineu cu proşti”, de  Francis Veber.

Citeste mai mult

Ministrul Transporturilor vine la Botoşani pentru a vedea două drumuri naţionale

| 25 februarie 2017

drum botosani tg frumos

Ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, va ajunge la Botoșani săptămâna viitoare pentru a identifica cele mai bune și rapide soluții pentru asfaltarea DN 24 C Manoleasa- Rădăuți Prut și pentru modernizarea DN 28 B Botoșani-Târgu Frumos.

Citeste mai mult

Maşină blocată în mocirlă, pe o stradă din municipiul Botoşani GALERIE FOTO

| 25 februarie 2017

masina strada libertatii botosani (0)

În municipiul Botoşani se lucrează în stil românesc. Indiferent că lucrează la drumuri, apa sau canalizare, firmele îşi bat joc de oamenii care locuiesc în zonă. Asta se întâmplă şi complicitatea autorităţilor locale sau judeţene care ar trebui să ia măsuri.

Citeste mai mult

EDITORIAL. Pericolul care ne pândeşte. Angajaţii din privat vor migra către stat

| 25 februarie 2017

Piata Revolutiei, primarie, prefectura, consiliu judetean (2)

Social democraţii aflaţi la guvernare şi-au propus ca până în 2020 să crească semnificativ lefurile în mediul bugetar astfel încât românii să ajungă la un nivel de salarizare apropiat de alte ţări din Uniunea Europeană. La prima vedere, măsura este de salutat ţinând cont că bugetarii, cu câteva excepţii, au avut lefuri foarte mici şi în plus au mai “beneficiat” şi de tăierile salariale cu 25% ale guvernării Boc.

Citeste mai mult

Astăzi ora 18.00, Teatrul “Mihai Eminescu” vă așteaptă să vizionați, spectacolul “Aniversarea”, de Jeroen Van Den Berg

| 25 februarie 2017

teatru aniversarea

Citeste mai mult

NOUA SCHEMĂ de salarizare, pregătită de Ministerul Muncii. Care va fi cel mai mic salariu şi cât va câştiga cel mai bine plătit bugetar

| 24 februarie 2017

bani ajutoare foto radioiasi

Salariul minim brut în sistemul bugetar va fi de 1.750 de lei, odată cu intrarea în vigoare a noii legi a salarizării, majorările urmând a fi făcute în trei trepte, a declarat ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, într-un interviu pentru Mediafax.

Citeste mai mult

Deputatul PSD Mihaela Huncă a pus în dezbatere publică la Botoșani propunerea legislativă privind centrele de excelență pentru pregătirea elevilor

| 24 februarie 2017

mihaela-hunca

Deputatul PSD Mihaela Huncă a organizat joi, 23 februarie a.c. în aula Colegiului Național „A.T. Laurian” din municipiul Botoșani prima consultare publică asupra propunerii legislative privind funcționarea centrelor județene de excelență ca unități conexe ale Ministerului Educației Naționale.

Citeste mai mult

FC Botoşani – Pandurii: L. Grozavu: “Mă gândesc să introducem şi jucători mai proaspeţi”

| 24 februarie 2017

leo grozavu

Leo Grozavu intenţionează să facă mai multe schimbări în primul 11. În afară de Unguruşan şi Burcă, ambii accidentaţi, ar mai putea fi lăsaţi pe bancă şi alţi jucători precum Mihai Roman sau Olimpiu Moruţan.

Citeste mai mult

Amendă de 7500 de lei încasată de o firmă din judeţul Botoşani

| 24 februarie 2017

bani-numarati

O firmă din judeţul Botoşani s-a ales cu o amendă în valoare de 7500 de lei şi i-a fost confirscată cantitatea de 34 metri cubi de lemn de foc.

Citeste mai mult

MENIUL ZILEI 24 FEBRUARIE 2017: OFERTELE RESTAURANTELOR şi PIZZERIILOR din BOTOŞANI

| 24 februarie 2017

meniul-zilei-nou

Citeste mai mult

shared on wplocker.com