STATII RADIO

Recent Articles

AVERTIZARE METEO. Două zile de instabilitate atmosferică şi vânt puternic

| 19 septembrie 2017

nori negri

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare valabilă începând de astăzi, ora 17.00. Se va înregistra instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului până pe data de 21 septembrie, ora 23.00.

Citeste mai mult

Patinoarul de la Cornişa nu va fi deschis nici iarna aceasta. “Din octombrie încep pregătirile pentru a monta patinoarul la Sala Polivalentă”

| 19 septembrie 2017

patinoar-cornisa-15

În Parcul de Agrement Cornişa a fost construit un patinoar care nu va fi folosit nici în iarna următoare. Acest patinoar este finalizat încă de anul trecut, în luna decembrie au fost peste 100 de copii şi adulţi pentru a patina iar de atunci şi până acum stă închis şi de degradează.

Citeste mai mult

DSPSA a închis spaţiul de joacă din Parcul Mihai Eminescu

| 19 septembrie 2017

parc de joaca

Conducerea Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement a decis să închidă spaţiul de joacă Parcul Mihai Eminescu. Este vorba de spaţiul de joacă de lângă lac. Acesta a fost închis de ieri şi se va redeschide în primăvara anului viitor.

Citeste mai mult

Un consilier local lansează un chestionar online şi vrea ca botoşănenii să decidă în privinţa transportului local

| 19 septembrie 2017

tramvaie

În ultimele luni au apărut foarte multe discuţii şi comentarii cu privire la transportul local în municipiul Botoşani. Executivul primăriei a anunţat că are un proiect cu finanţare europeană şi că se vor investi bani în calea de rulare a tramvaielor şi în modernizarea tramvaielor existente.

Citeste mai mult

29 septembrie – 1 octombrie: Festivalul Produselor de Toamnă. Expoziţii, spectacole şi producători din cinci judeţe

| 19 septembrie 2017

Targ Popauti legume fructe

Asociaţia Pro Event Moldova împreună cu Primăria şi Consiliul Local Flămânzi vor organiza în perioada 29 septembrie – 1 octombrie Festivalul Produselor de Toamnă. Evenimentul se va desfăşura în incinta bazei sportive din oraşul Flămânzi.

Citeste mai mult

Duminică se organizează a V-a ediţie a Festivalului Mărului. VEZI ce au pregătit organizatorii

| 19 septembrie 2017

ziua comunei dingeni (5)

Primăria şi Consiliul Local Curteşti vor organiza duminică 24 septembrie, începând cu ora 12.00, a V-a ediţie a Festivalului Mărului. Evenimentul va avea loc în incinta bazei sportive din localitatea Băiceni.

Citeste mai mult

Ionică Nechifor este noul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi

| 19 septembrie 2017

nechifor ionica

Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice (ASAS) a decis înlocuirea lui Traian Atanasiu cu Ionică Nechifor, la conducerea Staţiunii de Cercetare Popăuţi. Ionică Nechifor va fi director interimar până la organizarea unui concurs.

Citeste mai mult

Doi parlamentari PSD fac demersuri pentru un RMN și CT la Spitalul Județean din Botoșani

| 19 septembrie 2017

spital dorohoi, computer tomograf (4)

Senatorul Doina Federovici și deputatul Costel Lupașcu, ambii din partea PSD, au anunțat că în scurt timp Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani va fi dotat cu un computer tomograf și un echipament de rezonanță magnetică de ultimă generație.

Citeste mai mult

Polițiștii nu vor mai putea să pună radare în mașini neinscripționate

| 19 septembrie 2017

radar

Potrivit Avocat.net, şoferii nu vor mai putea fi sancționați de către polițiștii care folosesc radarul și care nu poartă uniformele specifice, nu folosesc o mașină cu însemnele poliției sau stau prea departe de aceasta atunci când utilizează radarul mobil, potrivit unei propuneri legislative depuse la Senat.

Citeste mai mult

Senatorul PNL Botoșani, Costel Șoptică, cere măsuri concrete pentru înlăturarea efectelor nefaste ale valului de pensionări din MAI

| 19 septembrie 2017

costel soptica1

Senatorul PNL Botoșani, Costel Șoptică, a adresat o interpelare parlamentară ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, referitoare la situația actuală dificilă din MAI, survenită în urma numărului mare de pensionări din sistem.

Citeste mai mult

shared on wplocker.com