Connect with us

Sport

FC Botoşani măreşte preţul lui Moruţan. Iftime: Ultima noastră discuţie a fost între …

Publicat

pe

Spread the love

Oficialii FC Botoşani nu se mai grăbesc să-l vândă pe Olimpiu Moruţan şi consideră că un milion de euro este prea puţin pentru fotbalistul în vârstă de 18 ani care a marcat două goluri pentru naţionala U19 a României, la turneul de calificare din Grecia.
Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, susţine că există posibilitatea ca Moruţan să semneze cu o altă echipă în această iarnă dar în mod sigur rămâne la Botoşani până la finalul sezonului.

“Moruţan mai adaugă câte ceva la fiecare meci. Aşa cum e acum, e în favoarea tuturor. Categoric rămâne până în vară. E o greşeală să-i dăm drumul acum. Sunt convins că vom avea o înţelegere în iarna asta pentru el. Avem nevoie de nişte bani, semnăm în iarnă contractul iar în vară poate pleca. La vară va fi mai scump. El a prins curaj, la ultimul meci a fost jucătorul cu cele mai multe şuturi la poartă. O să vedeţi că o să marcheze meci de meci. Ultima noastră discuţie a fost între 1,5 şi 2 milioane de euro. Nimeni nu a spus nu dar nu am început negocierile transferului”, ne-a spus Valeriu Iftime.

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad banner ad
banner ad
banner ad


© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )