banner ad
banner ad
/

Şansele ca Moruţan să meargă la FC SB au scăzut. C. Şfaiţer: „Nu ducem lipsă de oferte. Chiar şi ieri am fost sunat de…”

| 15 iulie 2017

juniori-fc-botosani-lps-bacau-morutan-6

În urmă cu o săptămână, transferul lui Olimpiu Moruţan era ca şi realizat. Valeriu Iftime şi Gigi Becali s-au întâlnit, au negociat şi s-au înţeles în privinţa preţului şi a procentelor dintr-un viitor transfer. Ulterior, cei de la FC SB nu au mai fost de acord iar Becali a declarat că Dică şi Mihai Stoica nu îl mai vor pe Moruţan.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, spune că există interes pentru Olimpiu Moruţan de la mai multe cluburi din străinătate dar în mod cert nu va pleca până în iarnă.

„Am discutat cu Olimpiu, el e capacitat să aibă un început cu dreptul de campionat. Este un jucător de doar 18 ani, are nevoie de FC Botoşani. Nu ducem lipsă de oferte. Chiar şi ieri am fost sunat de un agent dintr-un fotbal foarte dezvoltat. Important este ca el să fie sănătos şi să reuşească jocuri bune. Nu este nicio grabă, el are nevoie de noi. Chiar dacă semna cu Steaua, el ar fi rămas la noi. De asemenea, mai este o variantă de la un alt club şi la fel ar rămâne un sezon la noi. A treia variantă este să plece în iarnă. Cel mai mult mă bucur că este un băiat cu discernământ, este stabil emoţional. Asta demonstrează că va fi un campion”, a spus Cornel Şfaiţer.

Tags: , , ,

Category: Sport, stiri

Comments are closed.

shared on wplocker.com