banner ad
banner ad
/

FC Botoşani mai aduce un atacat de la Dinamo şi un mijlocaş de la Poli Iaşi

| 12 iunie 2017

tarsa, daniel popa

FC Botoşani continuă campania de achiziţii. După portarul Eduard Pap de la ASA Tg. Mureş şi Tiberiu Serediuc de la Concordia Chiajna, oficialii FC Botoşani s-au mai înţeles cu un atacant de la Dinamo şi un mijlocaş de la Poli Iaşi.

Este vorba de atacantul Daniel Popa (22 ani) de la Dinamo. Daniel Popa a fost aproape de a semna cu FC Botoşani în vara trecută. A preferat să semneze cu Dinamo chiar dacă oferta financiară nu era una mult mai tentantă. A jucat în doar 11 partide în sezonul trecut de Liga I şi nu a marcat niciun gol. În schimb, a marcat trei goluri în Cupa Ligii. Acum, Daniel Popa are şanse mari să ajungă sub formă de împrumut la FC Botoşani.

De asemenea, oficialii botoşăneni l-au achiziţionat şi pe Marian Târşă, un mijlocaş central în vârstă de 19 ani, născut la Vaslui. El are 7 meciuri jucate în prima Ligă şi un gol marcat.Marian Târşă era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători de la Poli Iaşi dar în toamna anului trecut a suferit o accidentare gravă în cantonamentul naţionalei U19. A fost diagnosticat cu ruptură de ligament, a fost operat şi a revenit pe teren abia în această primăvară.

Tags: , , , ,

Category: Sport, stiri

Comments are closed.

shared on wplocker.com