banner ad
banner ad
/

Primăria Săveni va oferi terenuri pentru construcţia de case

| 18 aprilie 2016

saveni

Primăria oraşului Săveni va pune la dispoziţia tinerilor o suprafaţă de două hectare de teren pentru construcţia de locuinţe. Cele două hectare de teren sunt în apropierea spitalului iar primăria va asigura toate utilităţile necesare astfel încât tinerii să fie interaţi şi să-şi construiască locuinţe.

Relu Tîrzioru, primarul oraşului Săveni, susţine că intenţionează să acorde suprafeţe de peste 500 de metri pătraţi de teren.

“În ultimii ani, am dat foarte multe locuri pentru case, cu titlu gratuit. Între timp, am identificat o suprafaţă foarte interesantă pe care vreau să o pun la dispoziţia tinerilor. Le dau terenul gratuit iar ei să-şi construiască câte o casă. Vor fi nişte loturi de case care vor avea utilităţi, căi de acces. Suprafaţa de teren este în spatele spitalului şi avem aproximativ două hectare. Ar fi acoperit necesarul de solicitări. Vor fi loturi de 500 de metri pătraţi şi chiar mai mult”, ne-a spus Relu Tîrzioru.

De asemenea, în aproximativ o lună de zile se vor finaliza lucrările la locuinţele ANL după care se vor face repartiţiile. Tot anul acesta, primăria Săveni încearcă să obţină o finanţare pentru realizarea unor locuinţe sociale.

Tags: , , , ,

Category: Administratie, Social, stiri

Comments are closed.

shared on wplocker.com